Ne szólj szám...

Mamamaci40•  2015. június 17. 14:23

...pedig de nehéz volt megállni, hogy csak álljak némán, és csak miután az elkésett Zrínyi elrobogott, próbáljam oltani a tüzet, mert jó magyar szokás szerint, egyből támadtak ott olyan kompetensek akik ott sem voltak. Múlt héten kért valaki pulykaszárnyat és nyakat, párom felajánlotta, elteszi ha érkezik. Tegnap csak azt láttam, hogy egy felháborodott vevő szatyrot lóbálva rohan be a boltba, mint Zrínyi, hogy "....a Sándor rossz húst adott"...hirtelen előttem is átfutott az életem, hogy vajon mit nem vett észre, amikor árut vett át...s mi jöhet még ránk, mikorra én is odaértem a pulthoz, s végighallgattam, hogy "az asszony csirkét kért..." párom csak állt mint kőszobor, körben a kolleginák résztvevően, és a "barátnőm" kárörvendéssel...a vevők arcán pedig láttam a megoszlás szép képét, tudtam kit kell majd nyugtatni...

egy néni meg is jegyezte, hogy ő még nem kapott rossz árut, de... én vele kezdtem el beszélgetni, a vége az volt, hogy a páromat szeretik a vevők.

De szerencsére nem lett probléma a dologból, bár az öreg hiba, ha valaki elfelejti, hogy mit is kért egyik héten, s azt hiszem, Papamaci is meggondolja még egyszer felajánlja-e hogy elteszi!

Egyébként, ahogy számítottam rá, már mi is pletyka tárgyai vagyunk, én állítólag vettem egy házat, és másik utcába fogunk költözni:)  mondtam a páromnak, legközelebb tudakolja már meg ugyan a kedves vevőtől a címet is!!!


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Mamamaci402015. június 17. 17:56

köszönöm Gyuri, a pletyka csak az irigység és semmi más, némi rosszindulattal keverve, de ha úgy jó nekik... egyébként éppen hétfőn kaptam egy szép lila pletykát azzal kell foglalkozni:))

dobosigyorgy2015. június 17. 17:50

Azért nem csak a címet,hanem a szomszédjait is kérdezd meg.Hátha valami bagy szerencse ér majd és nem csak lelkiekben leszel gazdag.Ismered azt a dalt?
"Ha én gazdag lennék"
nem sült krumplit ennék,
pizzahegyek,kaviár,
pezsgőfürdő,bizony ám.

Félre a tréfával.Ne foglalkozz a pletykával.

Mamamaci402015. június 17. 17:17

Imre, Miki, Anna köszönöm!

Törölt tag2015. június 17. 17:09

Törölt hozzászólás.

Mikijozsa2015. június 17. 15:19

Nagy jó, tolleráns vagy

petruchio2015. június 17. 14:40

idióták mindenütt vannak...meg kell szokni őket....