Egy el nem küldött levél

Mamamaci40•  2012. március 20. 04:39

Tisztelt drága, de milyen drága Szolgáltató!

Már megszoktuk, hogy néha spórolsz nekünk az árammal. Van hogy nem "írod ki", s csak úgy eltünik mint a kámfor, és félbemarad bármilyen munka. Van hogy "kiírod" s akkor tudjuk, hogy mikor leszünk áramtalanul, s legalább előre beszerezhetem az elemet a kisrádióba:))

De tegnap bemutattad, milyen tréfás is tudsz Te lenni, bár áprilisig van még néhány hét.

Szóval, ahogy lenni szokott faluszerte sok-sok villanyoszlopon sok papír hirdeti hol nem lesz áram a jelzett napon. Megnéztük mi is, örömmel nyugtáztuk, a mi környékünk nincs a listán. Aztán, 12 óra után néhány perccel jött a sokk, elhallgatott minden zajforrás, de egyéb praktikus dolog sem működött.

Párom már reggel megérezhetett valamit...mert elengedve füle mellett kérésemet, miszerint pihenjen inkább, majd én ma kimosok, ő elvégezte azt, és éppen időre el is készült vele.

Emberségéről nem levelet, de regényt lehetne írni, de ez nem tartozik most ide.

Csak úgy belegondoltam azért, vajon az ilyen figyelmetlenség hány háztartásban okozhat kellemetlenséget...azért Te drága szolgáltató kicsit drágán olvasztod a hűtőmet...:((

Jártam a kunszentmiklósi csodapalotádban...hát, ott is csak emberek ülnek:((((

 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Mamamaci402012. március 20. 14:29

kártérítés...Erika? addig csűrik-csavarják a dolgot, míg rájönnek, hogy a fogyasztó volt a hibás:((

Mamamaci402012. március 20. 14:28

skary, mazsii köszönöm!

mute, hát úgy negyedévente...de rövidebbek sűrűbben vannak:(

igen Era, a ''javuláskák'' csak ''lennének''.:((

BakosErika2012. március 20. 08:52

Macika ez nálunk is elég gyakori dolog, sőt mondok jobbat, vannak pillanatnyi áramszünetek, az okát még nem közölte szolgáltató! Viszont ez okozott már nagyobb bajt is nálunk, pld a számítógép nem szereti és 2 éve jó haza vágta az ingadozás. Persze kártérítés az nincs....
Legyen szép a napod Macika!

Pera762012. március 20. 08:06

Én is olvastam a neten, hogy a faluban ma hol nem lesz áram, ez a házszám nincsen pl. a listán, de már itt is történtek érdekes csodák.
Az ősszel, a télen naponta min. ötször megszakították az áramellátást, rövid időkre, ezért kérdem én, hogy ennyi stabilizátort, mi a nagyobb elektronikai cikkeket úgymond megvédi illemkor, ki tud beszerezni. Én nem. S még sokan nem. Pl. a képernyőnk tartott úgy hat évet és kinyiffant. Az első tévé tán kettőt.
Voltak kérések a ne-nevezzem-most-meg-egyedüli- áramszolgáltatónkat-felé, mintha kis javuláskák lennének is. Lennének.
Persze itt becsúszik az a dolog is, hogy márkás ugyan sok termék - annak idején Triumph alsóneműket is gyártottunk, valahol, aztán, Made In ami kell, s mehetett :)) - de hogy a nagyvilág melyik sarki kiskocsmájában szerelték össze, hát erre rájönni még a fennvaló se tudna.

Törölt tag2012. március 20. 07:46

Törölt hozzászólás.

mazsii2012. március 20. 07:35

...

skary2012. március 20. 06:27

:)

Mamamaci402012. március 20. 05:04

Elvileg, karbantartás, gyakorlatilag 5 óra hosszat nincs áram. Szegény párom lelkesen indult hogy kiporszívózza az autót, felajánlottam hogy brümmögök a gép helyett...mondta, jó hogy szóltam, mert elfelejtette, mire közöltem vele, hogy én is csak akartam vasalni:(( Neked is jó reggelt Juli!

juli482012. március 20. 05:00

Mindenütt emberek ülnek, csodát sehol sem lehet várni... Rendszeres áramszünet, területenként meghirdetve? Ez érdekes módja a spórolásnak.
Jó reggelt, Macika.