Brummológ

Mamamaci40•  2014. október 22. 15:31

Hát most mondjátok meg, látni azt tudok, de nézni itt még mit lehet? A pokolba vezető út is jóakarattal  van kikövezve, jó ismerősöm, elvakult fanatikus, késői Don Quiote csak túl sok a szélmalom és egyre több, szóval intéz valakinek egy mopedet, a néni nem fogadja el, támogatások vissza, "Álomszállítónak" egy tapasztalattal több, rá egy évre a néni feljelenti, mert nem kapta meg a mopedet.Még jó, hogy ez nem szegte hősünk kedvét, és sokfelé tevékenykedik továbbra is. 

Másik, Fókusz-műsor párnak a hát nem tudtam hirtelen, hogy a hölgy az anyuka volt-e vagy az apuka, nyilatkozik, felháborító Európában elfogadják hogy nekik is lehet illetve nevelhetnek gyermeket, itthon még nem, és miért nem. Úgy belegondoltam, mostanában mi van elfogadva és mi nem, azt hiszem lenne még mit fejlődnünk, az éhezők, a magányos idősek, a mozgássérültek stb. és akkor, a régi volt a rosszabb?

Mivel most már hivatalosan is mozgáskorlátozott vagyok, gondoltuk párommal, megszerezzük a parkolókártyát. Összeszedtem a papírokat, annak rendje és módja szerint el is mentünk az okmányirodába, ami olyan volt mint a tébolyda, az ügyintézők tanácstalanul tekintgettek egymásra, és két villanyász, kezükben kábelköteg, mint egy élő Laokoon-csoport, hát még ezt, még azt megpróbálják...de a gépek nem működnek, hétfőre kérjek másnap időpontot.

Emlékszem olyan időre amikor még nem volt számítógép, és minden gördülékenyebb volt. Úgyhogy jövő hétfőn kérelmet írunk, az bekerül Kecskemétre, ott megállapítják, és Papamaci jövő év elején már kártyával parkolhat.

Az előbb pedig, fészbuk, csoport, valaki plagizál...tv-híradó, internet adó....hogy miért nem maradtak a majmok a fán? Vagy a Jóisten miért akart mindenáron embert teremteni? 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Mamamaci402014. október 23. 20:32

Mást úgysem tudok tenni Ili, köszönöm!

bakonyiili2014. október 23. 14:16

Bízzál! Isten malmai....

Mamamaci402014. október 23. 13:41

köszönöm Erzsi! Ildikó, lassan nem is értem egyáltalán, hogyan léteztünk gép nélkül?:( :))

Ametist2014. október 23. 10:11

Hasonló történet: vizsgálat - megtörtént, közben az áram elment. Én is, mert számítógép nélkül nem lehet receptet írni!

Doli-Erzsi2014. október 23. 07:33

Macika ölellek.

Mamamaci402014. október 22. 19:40

köszönöm Erika!

BakosErika2014. október 22. 17:58

Reméljük nyomós oka volt...
Szép napokat, Emi.