Brummológ

Mamamaci40•  2014. október 9. 08:46

Tegnap délelőtt, lélek-kúra után, vannak még kedves emberek körülöttem, akiket érdekel a sorsom. Ha nem vigyázok talpig sírógörcsben álltam volna a Coop közepén, amikor a szomszédasszony közölte, aki hetente egyszer jön le Budáról, le akart költözni de a rossz nyelvek elriasztották, én meg barátot nyertem a személyében, hogy hiányoznak neki a gyönyörű kutyáink. Sétánk utána felért egy két órás kezeléssel.Hazaérve, majd belekezdve a szokásos "műsorba" elmerengek, mekkora az Isten állatkertje, eddig is tudtam, de megint érkeztek új lakók.

Szeptemberben még kaptuk a családit, bent jártam a családvédelmiseknél, azt mondták 20 éves koráig jár, ha nappali tagozaton tanul, kaptam papírt, töltsem ki, Ildi is kérjen, de telefonáljak...hát, telefonáltam, azt a tisztességes leb.............-t amit én kaptam, hogy be kellett volna jelentenem hogy leérettségizett a lányom, és két hónapot fizethetek vissza, kezdődik a Ki a hülye? társasjáték. Tegnap délelőtt akartam bemenni, megtudakolni, hogy na most akkor hogy is van ez, de a hölgy értekezleten volt, ma pihennek, majd holnap leszek okosabb.


Neoton CD nem volt ínyemre, a vérnyomásom úgyis 220 felett, Don Quiote építsen másik szélmalmot, ha Kolumbusz tudta volna mit csinál, talán el sem indul, szóval...marad Kossuth.


Vendég a háznál...nincs nekem szerencsém, kutyák, kis állatok a téma...de a műsor végére röhögőgörcsöt kaptam, és megint megállapítottam, hogy papírból olvasnak, vagy a szakértő nem látott még gyereket, illetve esetleg látott, de hogy nincs neki az biztos. "....kis állat nem való 4-5 éves gyereknek, mert elszalad előle, a gyerek kergeti-megfogja, esetleg megszorongatja, és az állat elpusztul..."


Nem tudom, nekünk volt hörcsögünk, nyuszink, tengeri malacunk, macskánk, kutyánk...nyuszink akkor volt még Ildi nem volt 4 éves se...és érdekes egyik sem "panaszkodott" hogy Ildi bántja. Sőt...hörcsög-korszakot éltünk, a lányom nyaralt, és egy idő után feltünt, hogy a két hörcsög nagyon rohangál a ketrecben, bámul ki- be mintha keresne valakit, és valóban ahogy Ildi hazaért, olyan örömmel másztak a ketrec falára, hogy majdnem ők borították le az egészet....:)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Mamamaci402014. október 9. 13:38

hextorini, Sea, skary, Erzsi köszönöm!

Doli-Erzsi2014. október 9. 13:28

Bocsi olvasni.

Doli-Erzsi2014. október 9. 13:27

Macika nagyon szeretem vasni az életmeséidet! / Főleg mikor az Ildiről mesélsz./
Ölelésem.

skary2014. október 9. 11:22

:)

Törölt tag2014. október 9. 10:38

Törölt hozzászólás.

hextorini2014. október 9. 09:37

:)