Sziasztok!

Kisfiu•  2014. november 12. 17:30

Sziasztok üdvözlök mindenkit! Rólam egyenlőre annyit,hogy imádom a verseket,ezért néha írok is! :) Örülök hogy itt lehetek!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Kisfiu2018. február 18. 22:34

Támassz igényeket, de ne a világ felé hanem elsősorban magad felé! Az igényeid legyenek példaértékűek, ez könnyű, viszont hogy megismerd a határaid tudd önmagad és az értékeid szerint élj másoknak jó példát állítva, na ez a kihívás! De ezt a kihívást teljesítened is kell ha nem akarsz nyom nélkül eltűnni a többi jelentéktelen élet között!

Kisfiu2017. március 6. 11:12

Az életünk egy folytonos változás, ne félj az újtól, ne félj változni, merj tanulni és álmodni, mit ér az élet ha csak a külvilágot figyeled? Ha mások mondják meg mi a jó neked? Időnk véges, mindenki hibázik na bumm és akkor mi van? Semmi felállunk tanulunk belőle és megyünk tovább egy tapasztalattal gazdagabban! Hogy ki mit mond, nem érdekes! Mert ez téged visz előrébb, de egy biztos, mégpedig hogy később csak azt fogod sajnálni amit nem tettél meg, és csak azt a tapasztalatot kamatoztathatod amiből már egyszer tanultál!

Kisfiu2017. március 6. 11:10

Egyszer majd rádöbbensz, hogy életedben csak az volt az igazán értékes, felszabadító és csodás, mikor szerethettél és szerettek. A szeretetre minden lehetőséget ki kell használni, mert nem tudhatjuk, meddig tehetjük meg. A szeretet talán az az út, amely rávilágít kik is vagyunk valójában! A szeretet nem kötöttség, hanem lehetőség egymás megértésére, és tiszteletére! Senkit sem kényszeríthetünk arra, hogy viszonozza a szeretetünket, abban azonban biztosak lehetünk, hogy a szeretet a legjobb módja a világ jobbá tételének, és mások,önmagunk boldogságának! Ha ez nem csak szavakban, hanem tettekben is megnyilvánul, akkor mindent megtettünk, amit egy másik emberért tehetünk. Szeress, hogy megbocsátani tudj. Az igazi szeretet édes fájdalommal jár sok sok önzetlenséggel! A szeretet nem gének, egyértelmű, hanem akkor jön elő ha kitárod a szíved. Nincs annál jobb érzés ha mások jónak tartanak, és úgy szeretnek, ahogy vagy. Ezért én azt mondom, MIND JÓK VAGYTOK!! Tárjátok ki a szíveteket és tegyétek azt amit a lelketek diktál, és tegyetek a szeretetért és egymásért, mert szeretni és szeretve lenni felbecsülhetetlen!

Kisfiu2017. március 6. 11:09

A barátságról!
Minden igaz barát szerves része az életünknek. Az ember társas lény,mindenki külön egyéniség, külön érzésekkel, gondolattal szemlélettel és hibákkal. A barátságra mindenkinek szüksége van önmaga és a külvilág megítélése szempontjából! A jó barát nincs mindig veled, de mégis mindig mindenben melletted van, természetesen a barátodat nem vonhatod bele semmiféle kétes erkölcstelen vagy rossz dologba, mert te is mint ő neked mindig csak a javát nézed, és jót akarsz neki! Soha nem vársz tőle semmit, mint ahogy ő sem tőled, adsz amit tudsz, és nem akarsz kapni semmit, az érdekek a legnagyobb ellenségei az emberi kapcsolatoknak és az önzetlenség a legnagyobb összetartó erő!

Kisfiu2017. március 6. 11:08

Az őszinteségről!
Aki nem tudja értékelni az őszinteséget, valószínűleg ő maga sokat hazudik, aki értékeli a hazugságot az meg beteg, és nincs békében saját magával, és ezért inkább a hazugságot választja önmaga igazolására!! Nem könnyű megemészteni a görbe tükröt amit elénk tartanak, de még mindig jobb az igazságot megemészteni (mert ha rájövünk hogy úgy van később tanulhatunk belőle), mint valótlan hamis dolgok közt jól érezni magunkat ami után mindig csak a pofára esés és lelki válság következik! Mindenki hazudik apróságokban, aki azt mondja hogy nem, már hazudott! Azokat az embereket kell magunk köré gyűjteni akik a lényeges dolgokban, nem kertelve, de nem is paraszt módra rávilágítanak a gyengeségeinkre, hibáinkra az őszinteségükkel, nyíltságukkal, és mert jót akarnak nekünk!

Kisfiu2017. március 6. 11:06

Mi emberek gyarlók vagyunk, esendők!!
Tele a múltunk nyomasztó tüskéivel!
Mind igyekszünk a ránk rótt terheket úgy cipelni, hogy idővel egy részét elhagyjuk útközben! Az utunk különböző, és a múltunk sem egy! Miért van hát hogy egyesek megítélnek másokat? Hol a megértés és az egyén tisztelete? Erre szokták nekem írni, miszerint "a tiszteletet ki kell érdemelni", ezt sosem tudtam elfogadni!!! Alapnak kéne lennie, hogy megadjuk a tiszteletet mindenkinek aki nekünk megadja,mégpedig azért mert aki alapból megadja az nem próbál elsőre megítélni minket, és már ez is becsülendő! Szeretném látni hogy a világ egyik legértelmesebb népe mi magyarok, felnövünk a feladathoz, nem véletlen miénk az egyik legkifejezőbb nyelv, nem véletlen ami kreativitást és észt mi kaptunk! Éljünk hát vele,ne egymás ellen használjátok, hanem a saját életetek felépítésére! És ha mindenki felépítette magát, akkor és csakis akkor emelkedik fel velünk a nemzet! Szép napot!

Kisfiu2017. március 6. 11:04

Álmodom egy nemzetet!

Szerte szana szétszéledt a magyar horda!
Ez lenne hát, balsors, honfitársak sorsa?
Elhagyni kényszerülnek kicsi hazánkat?
Kik helyet hazánkban már nem találtak?

Síró lelkek bús zaja hazáig hallatszik,
vágyó szívek fájdalma nem, nem nyugszik!
Telesírt párnák, otthon hagyott családok,
csak mert a tehetősek lettek ily csalárdok?

Hol van a tisztelet, a megbecsült munka?
Hol nézik az embert, van ki ezt tudja?
A muszáj nagy úr a családnak enni kell,
sajnos ezért soknak, otthonról menni kell!

Álmodom egy nemzetet kit "balsors" már nem "tép",
hol az alap megélhetés, nem erőt próbáló tét,
hol együtt dalolhat sok vidám, összetartó ember,
mely nép már megállíthatatlan, mint egy tenger!

dome742014. november 17. 14:49

Ez egy jól sikerült írás, gratulálok. Csak így tovább! :)

petruchio2014. november 13. 07:13

hát...már elég nagyfiú vagy.....:D

skary2014. november 13. 05:15

örülök kisfiam :)

BakosErika2014. november 13. 04:32

Isten hozott! :)