Olvastam

kevelin•  2021. február 4. 07:23  •  olvasva: 150

A könyv címe Kibèdi variációk. Azèrt èrdekes, mert  töle nem is akartam olvasni .Úgyanis nem volt nekem szimpatikus de annyira hogy egy másik könyve hozzám került egyszer majdnem kidobtam. Most valahogy kezembe került ez a könyv,ès már az első mondatoknál megfogott.Mert ugyanabban az utcában  lakott ugyanabba az iskolába járt mint èn, csak kb  25 èvvel elöbb .született .Èrdekes volt a règebbi èlet, ott hol most èlek.Vègül is a könyv teli szèp versekkel.Tetszett.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

kevelin2021. szeptember 29. 17:59

Kedves Perzsike! Sajnos nem találtam meg,de nemadom fel .Üdv, legyen szép estéd!🌷

Perzsi.2021. szeptember 29. 11:51

@kevelin: Még nem akadt a kezedbe a könyv?

kevelin2021. július 1. 22:47

@Perzsi most olvastam hogy Kibèdi Ervin versei érdekel, ígérem ha kezembe kerül a könyv majd felteszem a verseit üdv

Perzsi.2021. május 19. 07:29

Nem is tudod, mekkora kincs birtokosa vagy. Ha jól emlékszem, Vámos Miklós könyvében olvastam arról, hogy Kibédi Ervin írt könyvet, és verseket is. Ez a konyve, a Variációk meg van említve. Mióta keresem ezt a könyvet! Mióta vágyom rá! Az antikváriumban múltkor nem leltem. Vámos Miklósnak volt egy műsora:Lehetetlen? címmel. Ott beszélgetett Kibédi Ervinnel, s meg lett említve a könyv, majd Miklós könyvébe (Lehetetlen) is belekerült . Irigyellek!

Mikijozsa2021. február 4. 08:41

azt hiszem jártam kibéden, egy ottani szokás az, hogy ha megkérded valakitől hogy maga hova valósi - mindig azt felelik vissza, hogy kibédi, há' mért kérdi? :)
jó könyv lehet....:)