H.Kohut Katalin: Férfiak beavatása

Katkat•  2017. október 22. 15:14

 

Pár egyszerű mondattal, szavakkal, melyek kevesek fülébe jutnak el, leírom, milyenek a lányok, asszonyok. Nem mutatok be komoly anatómiai magyarázatot, ábrát a nemiség külső megnyilvánulásairól, mely általában a világ zömének elegendő látványt nyújt élvezeti tárgyainak szemléléséhez, vagyis szomorúan kell megállapítanom, hogy a férfiak általánosságban a külső látványt részesítik előnyben, a benső tökéletes és egyetlen igazi gazdagság ellenére.


A férfinek a lányok, asszonyok alárendelik magukat, különösen akkor, amikor szerelmesek. A férfinak ezt észre kell vennie, az előtte kicsit zavartan, szögletes mozgással járó nő élményt kell, hogy jelentsen számára, mert benne, bár sokan titkolják, ugyanilyen sutaságként megnyilvánuló ösztönös cselekedetek dominálnak, de a férfi, mint bátrabb lény, ezt elfojtja magában. Nincsen bájosabb és odaadóbb egy szerelmes nőnél, nincs felemelőbb és tökéletesebb érzés egy tisztán magát átadó hölggyel történő szerelmes együttlétnél, a gyönyör isteni önkívületének megtapasztalásánál.

A férfiban a nők elsősorban az erőt és határozottságot csodálják, feléled anyasági érzetük, szeretetüket átadva szívesen törődnek velük, gondoskodnak róluk, mint a gyerekeikről. Az anya felelőssége, amit a férfinak már családalapításkor éreznie kell családja biztonságáért, ellátásáért állandó és egész életében végig kíséri.

A férfi szívét nem könnyű rabul ejteni, mert eredendően a férfiak múltja a hősiességben, a harcban gyökeredzik, ezért gyakran esnek szerelembe olyankor, amikor egy lány bajba kerül. Ilyenkor a szíve feléled, s érdeklődéssel fordul a nő iránt, akinek a testi formáját arcával együtt már szívébe rejtette tudtán kívül. A férfit csak tisztasággal és szerelemmel lehet örökké megtartani, csodálva egymásban az emberséget.


A lányok egészen 24 éves korukig szorulnak férfiak általi biztonságra, védelemre. A férfi lehet apa, nagybácsik, vagy fiútestvér. A lányok az érettség eléréséig könnyen szerelmesekké válnak, ilyenkor bátran, mindenkivel szembe szállva adják át magukat annak, akibe szerelmesek lesznek, anélkül, hogy tisztában lennének külső és belső értékeikkel.


A nő a legnagyobb csodája a világegyetemnek. Szívéből szól a hang, akár a férfiaknak, tisztán és mindenki által egyedi hangzással. Minél tisztább a hang, annál szebb a teste a lánynak, ezért az énekes, dalos pacsirtáknak különösen nagy védelemre van szükségük, mert ők élvezik az igazi szabadságot, mely az emberséget jelenti szív-törvényével. Pontosan tudják, mit lehet és mit nem, egészen tini korukig, míg az első szerelem bekövetkezik.


A szerelmes nő csókjával átadja önmagát, mivel a csók, mely odaadó és benne van a saját törvénye, a szerelem előszobáját jelenti. A csókkal a férfi kopogtat a hálószoba ajtaján, amikor elfogadja a felkínált, szerelemtől érzékien duzzadó ajkat.

A szerelmesek nem foglalkoznak testiséggel, külső nemi szervekkel, ösztönösen cselekszenek ezután, egyetlen cél vezérli őket, a teljes összeolvadás. A méhben rejlik a gyönyörforrása azon pontnak, mely minden nőnél megvan, mellyel összeolvadva eléri a pár a tetőpontot, mikor együtt szűnnek meg a múltnak és jövőnek, megáll az Idő és a lélegzet, extatikus földöntúli élményben lesz részük. Az a férfi, aki ezt a szerelmesével egyszer is megtapasztalja, örökké odaadó és csodálatos baráttá, biztonságadó társsá válik. Egyszerre következik be az isteni nász elérésekor a nektár kiáradása úgy a férfiból, mint a nőből. A női nektár illatát minden férfi szereti, dinnyeszaga van. A méh az anyaság és hitvesség szentélye, melyet a férfi védelmez, mint testével képviselt templomát a családjának.


A női szív magában foglalja az anyasági, apasági, nőiességi érzelmeket, érzéseket, törvényeket, melynek egyik fontos érzelme, az aggódás, melyet a férfiak szinte nem is ismernek. Állandó készenléti állapot ez, soha nem nyugszik, amikor szerettei úton vannak, vagy bármilyen fontos ügyben eljárnak. A többi érzelem, mint harmónia, mely megnyilvánul külső ruházatban, abban, ki mit szeret, mit tekint példának, miben tehetséges, milyen dalokat hallgat, vagy énekel szívesen mutatja meg, hogy milyen ember valójában úgy a nő, akár a férfi. Az igazi gazdagság a külső és belső egyensúly megnyilvánulása, mely nagy veszélyben van ebben a világban.


A kincseit valakinek felfedezni, s ez különösen a férfiakra vonatkozik, egy nő szívét kikutatni, mely állandóan új izgalmat ígér, néha kevés egy élet. A nő átadja magát a szerelme tárgyának, ezzel együtt rábízza életét és leendő gyermekeiét a felelősségteljes férfira, aki iránt határtalan bizalmat érez. A bizalom jelenti a családalapítás első fontos érzelmét. A férfi és a nő egyenrangúan képviselik az igaz szerelem és házasság jövőjét. A nők a férfiaktól várják a szerelmeskedés élményébe történő bevezetésüket.


2017. október 22.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Katkat2017. október 22. 19:14

@Mikijozsa: Sajnos nagyon elrontottak mindent a hatvanas évek kezdetével a médiával fokozatosan,szándékosan... Köszönöm szépen!

Mikijozsa2017. október 22. 18:59

@Katkat: igen ez igaz, a léányok sokszor sejtelem nélkül mennek bele s nem tudják hogy egy kapcsolat, hosszútávon csak szép és tiszta érzelmek révén valósítható meg

Katkat2017. október 22. 18:53

@Mikijozsa: Nagyon köszönöm, kedves Mikiijozsa! Tegnap vita alakult ki egy fórumon, én leírtam, mi a véleményem arról, amit a férfiak és ahogyan nevezik az aktust. Azért írtam le, mert a lányok, mikor szerelmesekké válnak, teljesen ráhagyatkoznak a férfiakra, fiúkra, holott védelemre szorulnának. Érett fejjel lehetne csak elméletben házasságot kötni a hölgyeknek. Nincsenek sokan tisztában még az anatómiával sem, nemhogy azzal, hogy mit is jelent egy nő, mit tud nyújtani a férjének, szerelmének. Már érett korban nem fordul elő az, hogy alárendelje magát a férfinak a nő, de ha egy férfi azt kapja, amit megérdemel, soha nem fogja tönkre tenni, cselédnek, meg még rosszabb állapotba tenni a feleségét. Örülök, hogy Neked tetszik ez a pársoros cikk. Szeretettel: Katalin

Mikijozsa2017. október 22. 18:40

nagyon jó, világos - nagy kihívás, gratulálok hogy megírtad