Kis számvetés

dreaming58•  2019. január 2. 18:41

Megkaptam az idei statisztikámat a kedves Poet-tól. 

Íme:


"Véget ért a 2018-as év, és ebből az apropóból szeretnénk néhány érdekes statisztikai adattal meglepni téged.

2018-ban egy-egy szerzőnek átlagosan 7 verse jelent meg a www.poet.hu cím alatt. Tőled 51 verset publikáltunk az év során, ami jóval meghaladja az átlagot, és a múlt évben felkerült verseid számát (46) is. Ez azt jelenti, hogy nagyjából 7.2 naponta került fel tőled vers a Poetre. Igazán termékeny vagy, csak így tovább! :)

A 2018-ban publikált verseidet összesen 8790 alkalommal tekintették meg látogatóink, ezzel pedig az év legolvasottabb szerzőinek felső 5%-ába tartozol. Ez nagyon jó teljesítmény, gratulálunk! Szerelmes üzenet című versed volt a legnézettebb 548 megjelenéssel (egy-egy alkotást átlagosan 187-en szoktak megtekinteni).

1227 alkalommal voltak olyan hatásosak soraid, hogy az olvasók kedvencnek jelöljék őket. Szél az éjben című versed volt a legnépszerűbb 34 kedvencnek jelöléssel. Ez a versed az idén publikált művek több mint felénél sikeresebb volt! Idén a régebbi verseid is gyarapodtak 27 kedvencnek jelöléssel, ami azt jelenti, hogy az olvasóknak annyira tetszenek a műveid, hogy a korábbiakhoz is visszajárnak elolvasni őket. Ez az igazi siker! :)

1243 hozzászólással is gazdagodtak a verseid az év folyamán. E tekintetben is Szél az éjben című versed vitte a pálmát 45 hozzászólással. "

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!