Kajuma blogja

Kajuma•  2020. szeptember 18. 20:40

Egér - dilemma 2. rész

1. nap információ gyűjtés egértlenítésre. Tippek: csoki, dió, házikolbász - még jó hogy nem Gundel menü. Dió üveg alá, egérragsztó. Beszerzés :+ 1 régi típusú egérfogó, ragacs . Kipakolás egérfogó dióval sajttal, csokival Semmi.

2.nap. Reggel leette a diót az egérfogóról. - ez artista. Újabb adag variálva. Egérméreg-, dió ragasztóba. 2 m-re ülök. Egér kinéz rám. Ki ez az IQ csökevény ? Nem úrinő módon emlegetem az őseit. Egérfogó lecsapja a körmöm.

3. nap Vendettát hirdetek. Több egérfogó kell. A háborút sem egy tankkal nyerték meg. Visszamegyek a szaküzletbe. Várom sorra kerüljek, kezemben egérfogó - eladó már ismer. Megvan még az egér ? Nincs, nosztalgiázni járok ide. - mégis mit gondolt ?

Pedig Ő csokival megfogta. Milyen csoki volt ? Epres milka ! Van ízlése, én is szeretem. Veszek egy tábla epres csokit. + 2 egérfogót. Betárazok. Közben pár imát magamban elmondok.

4. nap - ma. Már az újabb technikán agyalok, mikor észreveszem az egyik egérfogóban ott az egér ! Juhéjj, örömtánc: eljárom a "kállai kettőst" egyedül.

Kajuma•  2017. április 16. 00:59

Szálka

"közben elfelejtjük, hogy az a szerencsétlen, aki ezeket írta, mérhetetlenül áhítozott a szeretetre, hogy a szeretet visszatartsa őt oly dolgok elkövetésétől, amelyeket félt megtenni. Őt olyasmiért verték, amit soha nem tett volna, ha szerették volna. Ő az a gyermek, akit nem szerettek, s akit ezenkívül azért vertek, mert nem tudták elviselni azt, hogy nem szeretik. (Szabad ötletek jegyzéke)" - József Attiláról írták. Mégis mintha rólam  is szólna.