Hála

Ildiko32•  2020. október 11. 17:59  •  olvasva: 72

Szeretek játszani, táncolva nevetni. Szeretem az életet, minden egyes nap megélni. Szeretem ami körül vesz, minden egy csoda. Csoda napok sora, vígasz a rossz napokra.

Szeretem gyermekeim, álltaluk szeretve lenni. Víg kacajuk, minden egyes nap fülemben hallani. Szeretem az éjjeleket, mikor csend honol mindenütt. Érzése körülölelve mindent, élők sora pihenni tér meg.

Szeretem a gondolataim, ilyenkor hálát ad mindennért. Szeretem a szívem, mert zakatolva várja a holnapot még. Szeretem a reggeleket, szemem fénylően ragyog. Szeretem letenni a tegnapot. 

Szeretek élni, Isten adta, Hálával nézek, minden hova. Szeretem gyermekeim ölelését, amit a reggel hoz el. A reggeleket ami közösen telik el. Szeretem a délután hozó zsivajt, hisz játszva szép az élet. Játszások sora, fiatalságunk emlékébe térbe.

Szeretem a természetet, a benne élő megannyi lényeket. Szeretem a madarakat, ahogy szárnyalva élnek. Az erejüket, mikor az évszakok váltakoznak, és őket máshova hív a természet.

Szeretem mikor borús az ég. Felhők hűs cseppjeit, ahogy a bőrömre ér. Szeretem friss illatát, ami át jár mindent ahol csak járt. Szeretem a napot, ami gondoskodva kel fel. Mikor napnak melegét, a szél csillapítja el. A csillagokat, ami titokzatosan az égen ragyog. Fürkészve apró fényeit, ami oda át oly annyira nagyok.

Szeretem az éjjeleket, csend hozó hold, hálát ado nappalok. A hold, teljes alakjában az est ura lesz. Milliónyi szempár tekintetében köszön vissza reá, mert oly csodás ma, az eget rabul ejtő Ura. Az erdők diadalmas utatmutató, reményt adó hada.

Szeretem a szerelmet, szívünk tőle ég el. Szeretem a gyengédségét, az álltala ragyogó szem tekintetét. Az előtörő féltő érzését. A szenvedéllyel telt körbe ölelő, ölelését. Szeretem minden nap éreztetni, újra átélni. A valódi érzéseket minden egyes nap újra megéllni.

Szeretem a szeretetet, mert egy a termésszettel! A természet egy mindennel. Életet hozó, álmokat előcsalogató, napokat nyerő, Természet! Víz, levegő, ami éltet mindent! Szeretem e különleges életet, ahol egy a közös érdek.

Szeretem mikor levegővételem a szívem dobbantja. Szeretem mikor a víz, szomjamat olthassa. Szeretem az érzést, mi hálával önti el szívem. Szeretem Istent, mert véletlenek nincsenek, és utat mutató fénye, jelenik meg értem, de én választva utam, vajon merre mennyek? Szeretem rossz döntéseimet, hisz álltaluk vagyok ember.

Szeretem életem, emberségesen élni. Utam során segítve, megértően hallgatni. Szeretem , áttélni érzéseid, támaszod lenni, ha kéred tanácsot adni. Szeretem szerető szívem! Mert igaz szívvel, szép az Életet élni! Szeretet fényében, Isten jóságában létezni! 


 [Horváth Ildikó]

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Ildiko322020. október 25. 05:43

@S.MikoAgnes Hálásan köszönöm Ági! Nagy szeretettel olvastam hozzá szólását!

S.MikoAgnes2020. október 12. 12:27

Drága Ildikó!
Nagyon szépen írsz! Csupa életszeretet,energia,hit, lendület, gyermekeid iránt érzett rajongásod mutatják soraid.
Néhány szó:általuk,menjek,természettel,általa.....
Tudom,csak túláradó lelkesedésed miatt szaladt néha duplájára a betűd!
Szóval figyelőmmel követlek, várom újabb bejegyzéseid!
Ági