DJ versek és történetek

DJ•  2016. május 12. 16:06

A nap bókja

( részletek )


-   Maga felháborító módon, botrányosan fiatal!
-   Köszönöm! :)


2016. május 11.

DJ•  2015. december 31. 12:23

Emlékbe magamnak 2015 - 2022 -POET

Elérkezett az év vége, és ebből az alkalomból szeretnénk néhány érdekes statisztikai adattal meglepni téged.

2015-ben egy-egy alkotónak a Poeten átlagosan 6 verse jelent meg. Tőled 29 verset publikáltunk ez idő alatt, ami jóval meghaladja az átlagot. Nagyon termékeny vagy, csak így tovább! :)

A 2015-ben publikált verseidet összesen 32 330 alkalommal tekintették meg látogatóink, melyek közül Virágvarázs című versed volt a legnézettebb 13 385 megjelenéssel (egy-egy alkotást átlagosan 215-en szoktak megtekinteni). 1642 alkalommal voltak olyan hatásosak soraid, hogy az olvasók kedvencnek jelöljék őket. PETŐFI megszólal című versed volt a legnépszerűbb 85 kedvencnek jelöléssel. 1910 hozzászólással is gazdagodtak műveid az év folyamán. E tekintetben is PETŐFI megszólal című versed vitte a pálmát 112 hozzászólással.

A napi legnépszerűbb verseket tartalmazó hírlevelünkben 5 alkalommal is megjelent a te versed. Ez igazán szép teljesítmény!

Ha szeretnéd, hogy 2016-ban még többen olvassák műveidet, érdemes megfontolnod az itt leírtakat.

Mint minden évben, idén is publikussá tettük az oldalunk statisztikáit is. Ihletben gazdag új évet kíván a Poet.hu csapata!


Köszönöm POET, és köszönöm olvasók, hogy a 

Virágvarázs című versem   http://www.poet.hu/vers/155635   https://youtu.be/OGytBrEJwOg

Kiszakítom magamat című versem   http://www.poet.hu/vers/158129

Tapsifüles című versem    http://www.poet.hu/vers/159861   https://youtu.be/RKUPVuwmiEE

PETŐFI megszólal című versem   http://www.poet.hu/vers/173558   https://youtu.be/x5GzcEI4jRg

Hableány című versem   http://www.poet.hu/vers/175369   https://youtu.be/67TFTsVxV00

a nap verse lehetett ezen az oldalon!

Joli:)

http://helyesiras.mta.hu/     ;Elérkezett az év vége, és ebből az alkalomból szeretnénk néhány érdekes statisztikai adattal meglepni téged.

2016-ban egy-egy alkotónak a Poeten átlagosan 6 verse jelent meg. Neked 43 versed lett ez idő alatt publikálva, ami jóval meghaladja az átlagot. Nagyon termékeny vagy, csak így tovább! :)

A 2016-ban publikált verseidet összesen 22 217 alkalommal tekintették meg látogatóink, melyek közül Édesanyám imádkozik című versed volt a legnézettebb 1842 megjelenéssel (egy-egy alkotást átlagosan 216-an szoktak megtekinteni). 2270 alkalommal voltak olyan hatásosak soraid, hogy az olvasók kedvencnek jelöljék őket. Az öröklét bölcsőjében című versed volt a legnépszerűbb 73 kedvencnek jelöléssel. 2788 hozzászólással is gazdagodtak műveid az év folyamán. E tekintetben is Az öröklét bölcsőjében című versed vitte a pálmát 159 hozzászólással.

Ha szeretnéd, hogy 2017-ben még többen olvassák műveidet, érdemes megfontolnod az itt leírtakat.

Mint minden évben, idén is publikussá tettük az oldalunk statisztikáit is. Ihletben gazdag új évet kíván a Poet.hu csapata!


Elérkezett az év vége, és ebből az alkalomból szeretnénk néhány érdekes statisztikai adattal meglepni téged.

2017-ben egy-egy alkotónak a Poeten átlagosan 7 verse jelent meg. Tőled 22 verset publikáltunk ez idő alatt, ami jóval meghaladja az átlagot. Ez azt jelenti, hogy nagyjából 16.6 naponta került fel tőled vers a Poetre. Nagyon termékeny vagy, csak így tovább! :)

A 2017-ben publikált verseidet összesen 7727 alkalommal tekintették meg látogatóink, ezzel pedig az év legolvasottabb szerzőinek felső 5%-ába tartozol. Ez nagyon jó teljesítmény, gratulálunk! December című versed volt a legnézettebb 774 megjelenéssel (egy-egy alkotást átlagosan 215-en szoktak megtekinteni).

913 alkalommal voltak olyan hatásosak soraid, hogy az olvasók kedvencnek jelöljék őket. Hópehelykristály című versed volt a legnépszerűbb 53 kedvencnek jelöléssel. Ez a versed az idén publikált művek több mint felénél sikeresebb volt! 872 hozzászólással is gazdagodtak műveid az év folyamán. E tekintetben Kis falumban című versed vitte a pálmát 53 hozzászólással.

Ha szeretnéd, hogy 2018-ban még többen olvassák műveidet, érdemes megfontolnod az itt leírtakat.

Köszönjük, hogy megosztottad velünk a verseidet, és ihletben gazdag új évet kívánunk!


https://blog.poet.hu/verstanaeskornyeke/-a-koltoi-nyelv-stiluseszkozei


Véget ért a 2018-as év, és ebből az apropóból szeretnénk néhány érdekes statisztikai adattal meglepni téged.

2018-ban egy-egy szerzőnek átlagosan 7 verse jelent meg a www.poet.hu cím alatt. Tőled 32 verset publikáltunk az év során, ami jóval meghaladja az átlagot, és a múlt évben felkerült verseid számát (22) is. Ez azt jelenti, hogy nagyjából 11.4 naponta került fel tőled vers a Poetre. Igazán termékeny vagy, csak így tovább! :)

A 2018-ban publikált verseidet összesen 13 322 alkalommal tekintették meg látogatóink, ezzel pedig az év legolvasottabb szerzőinek felső 5%-ába tartozol. Ez nagyon jó teljesítmény, gratulálunk! Brekkencs Tóni vidáman él című versed volt a legnézettebb 902 megjelenéssel (egy-egy alkotást átlagosan 187-en szoktak megtekinteni).

1118 alkalommal voltak olyan hatásosak soraid, hogy az olvasók kedvencnek jelöljék őket. Köddé vált álmok című versed volt a legnépszerűbb 48 kedvencnek jelöléssel. Ez a versed az idén publikált művek több mint felénél sikeresebb volt! Idén a régebbi verseid is gyarapodtak 20 kedvencnek jelöléssel, ami azt jelenti, hogy az olvasóknak annyira tetszenek a műveid, hogy a korábbiakhoz is visszajárnak elolvasni őket. Ez az igazi siker! :)

1070 hozzászólással is gazdagodtak a verseid az év folyamán. E tekintetben is Köddé vált álmok című versed vitte a pálmát 49 hozzászólással.

Ha szeretnéd, hogy 2019-ben még többen olvassák műveidet, érdemes megfontolnod a Poet.hu GyIK-jában leírtakat.

Mint minden évben, idén is publikussá tettük az oldalunk statisztikáit. Ha pedig még nem követsz minket, várunk téged a Poet.hu Facebook oldalán, és a Poet Facebook közösségében, vagy követhetsz minket akár levélben is!

Köszönjük, hogy megosztottad velünk a verseidet, és ihletben gazdag új évet kívánunk!


Véget ért a 2019-es év, és ebből az apropóból szeretnénk néhány érdekes statisztikai adattal meglepni téged.

2019-ben egy-egy szerzőnek átlagosan 7 verse jelent meg a www.poet.hu cím alatt. Tőled 33 verset publikáltunk az év során, ami jóval meghaladja az átlagot. Ez azt jelenti, hogy nagyjából 11.1 naponta került fel tőled vers a Poetre. Igazán termékeny vagy, csak így tovább! :)

A 2019-ben publikált verseidet összesen 11 664 alkalommal tekintették meg látogatóink, ezzel pedig az év legolvasottabb szerzőinek felső 5%-ába tartozol. Ez nagyon jó teljesítmény, gratulálunk! Édesapámra emlékezve című versed volt a legnézettebb 1063 megjelenéssel (egy-egy alkotást átlagosan 187-en szoktak megtekinteni).

961 alkalommal voltak olyan hatásosak soraid, hogy az olvasók kedvencnek jelöljék őket. Szerelmes tavasz című versed volt a legnépszerűbb 38 kedvencnek jelöléssel. Ez a versed az idén publikált művek több mint felénél sikeresebb volt! Idén a régebbi verseid is gyarapodtak 989 kedvencnek jelöléssel, ami azt jelenti, hogy az olvasóknak annyira tetszenek a műveid, hogy a korábbiakhoz is visszajárnak elolvasni őket. Ez az igazi siker! :)

991 hozzászólással is gazdagodtak a verseid az év folyamán. E tekintetben is Szerelmes tavasz című versed vitte a pálmát 41 hozzászólással.

A napi legnépszerűbb verseket tartalmazó hírlevelünkben 1 alkalommal a te versed jelent meg. Gratulálunk, ez keveseknek sikerül!


Véget ért a 2020-as év, és ebből az apropóból szeretnénk néhány érdekes statisztikai adattal meglepni téged.

2020-ban egy-egy szerzőnek átlagosan 7 verse jelent meg a www.poet.hu cím alatt. Tőled 37 verset publikáltunk az év során, ami jóval meghaladja az átlagot. Ez azt jelenti, hogy nagyjából 9.9 naponta került fel tőled vers a Poetre. Igazán termékeny vagy, csak így tovább! :)


A 2020-ban publikált verseidet összesen 20 004 alkalommal tekintették meg látogatóink, ezzel pedig az év legolvasottabb szerzőinek felső 1%-ába tartozol. Ez nagyon kiemelkedő teljesítmény, gratulálunk! Alkony című versed volt a legnézettebb 2076 megjelenéssel (egy-egy alkotást átlagosan 189-en szoktak megtekinteni).

1122 alkalommal voltak olyan hatásosak soraid, hogy az olvasók kedvencnek jelöljék őket. November című versed volt a legnépszerűbb 42 kedvencnek jelöléssel. Ez a versed az idén publikált művek több mint felénél sikeresebb volt! Idén a régebbi verseid is gyarapodtak 67 kedvencnek jelöléssel, ami azt jelenti, hogy az olvasóknak annyira tetszenek a műveid, hogy a korábbiakhoz is visszajárnak elolvasni őket. Ez az igazi siker! :)

1201 hozzászólással is gazdagodtak a verseid az év folyamán. E tekintetben Hajnalgyöngy című versed vitte a pálmát 41 hozzászólással.

Ha szeretnéd, hogy 2021-ben még többen olvassák műveidet, érdemes megfontolnod a Poet.hu GyIK-jában leírtakat.

Mint minden évben, idén is publikussá tettük az oldalunk statisztikáit. Ha pedig még nem követsz minket, várunk téged a Poet.hu Facebook oldalán, és a Poet Facebook közösségében, vagy követhetsz minket akár levélben is!

Köszönjük, hogy megosztottad velünk a verseidet, és ihletben gazdag új évet kívánunk!


Véget ért a 2021-es év, és ebből az alkalomból szeretnénk néhány érdekes statisztikai adattal meglepni téged.

2021-ben egy-egy szerzőnek átlagosan 7 verse jelent meg a www.poet.hu cím alatt. Tőled 24 verset publikáltunk az év során, ami jóval meghaladja az átlagot. Ez azt jelenti, hogy nagyjából 15.2 naponta került fel tőled vers a Poetre. Igazán termékeny vagy, csak így tovább! :)

A 2021-ben publikált verseidet összesen 7495 alkalommal tekintették meg látogatóink, ezzel pedig az év legolvasottabb szerzőinek felső 5%-ába tartozol. Ez nagyon jó teljesítmény, gratulálunk! Rózsaszín álom című versed volt a legnézettebb 987 megjelenéssel (egy-egy alkotást átlagosan 188-an szoktak megtekinteni).

795 alkalommal voltak olyan hatásosak soraid, hogy az olvasók kedvencnek jelöljék őket. Szivárvány az égen című versed volt a legnépszerűbb 41 kedvencnek jelöléssel. Ez a versed az idén publikált művek több mint felénél sikeresebb volt! Idén a régebbi verseid is gyarapodtak 50 kedvencnek jelöléssel, ami azt jelenti, hogy az olvasóknak annyira tetszenek a műveid, hogy a korábbiakhoz is visszajárnak elolvasni őket. Ez az igazi siker! :)

812 hozzászólással is gazdagodtak a verseid az év folyamán. E tekintetben is Szivárvány az égen című versed vitte a pálmát 48 hozzászólással.

Az év során 32 új figyelőt szereztél, ők minden egyes újonnan felkerült versedről külön értesítést kapnak. Ez átlagon felüli szám, gratulálunk!

Ha szeretnéd, hogy az új évben még többen olvassák műveidet, érdemes megfontolnod a Poet.hu GyIK-jában leírtakat.

Mint minden évben, idén is publikussá tettük az oldalunk statisztikáit. Ha pedig még nem követsz minket, várunk téged a Poet.hu Facebook oldalán, és a Poet Facebook közösségében, vagy követhetsz minket akár levélben is!

Köszönjük, hogy megosztottad velünk a verseidet, és ihletben gazdag 2022-t kívánunk!

 

Véget ért a 2022-es év, és ebből az alkalomból szeretnénk néhány érdekes statisztikai adattal meglepni téged.

2022-ben egy-egy szerzőnek átlagosan 7 verse jelent meg a www.poet.hu cím alatt. Tőled 22 verset publikáltunk az év során, ami jóval meghaladja az átlagot. Ez azt jelenti, hogy nagyjából 16.6 naponta került fel tőled vers a Poetre. Igazán termékeny vagy, csak így tovább! :)

A 2022-ben publikált verseidet összesen 7629 alkalommal tekintették meg látogatóink, ezzel pedig az év legolvasottabb szerzőinek felső 5%-ába tartozol. Ez nagyon jó teljesítmény, gratulálunk! Tél szívében című versed volt a legnézettebb 736 megjelenéssel (egy-egy alkotást átlagosan 188-an szoktak megtekinteni).

862 alkalommal voltak olyan hatásosak soraid, hogy az olvasók kedvencnek jelöljék őket. Erdő szélén házikó című versed volt a legnépszerűbb 52 kedvencnek jelöléssel. Ez a versed az idén publikált művek több mint felénél sikeresebb volt! Idén a régebbi verseid is gyarapodtak 918 kedvencnek jelöléssel, ami azt jelenti, hogy az olvasóknak annyira tetszenek a műveid, hogy a korábbiakhoz is visszajárnak elolvasni őket. Ez az igazi siker! :)

902 hozzászólással is gazdagodtak a verseid az év folyamán. E tekintetben is Erdő szélén házikó című versed vitte a pálmát 58 hozzászólással.

Az év során 25 új figyelőt szereztél, ők minden egyes újonnan felkerült versedről külön értesítést kapnak. Ez átlagon felüli szám, gratulálunk!

Ha szeretnéd, hogy az új évben még többen olvassák műveidet, érdemes megfontolnod a Poet.hu GyIK-jában leírtakat.

Ha még nem követsz minket, várunk téged a Poet.hu Facebook oldalán, és a Poet Facebook közösségében, vagy követhetsz minket akár levélben is!

Köszönjük, hogy megosztottad velünk a verseidet, és ihletben gazdag 2023-at kívánunk!

DJ•  2015. szeptember 1. 09:22

Ima

 
Szeretlek Istenem!
Hiszek benned!
Köszönöm, hogy vagyok!
 
Ha valamivel megbántottalak,
kérlek bocsájtsd meg!
Tudom, hogy Te is szeretsz engem,
tudom, hogy segíteni akarsz nekem,
és mutatod az utam.
 
Kérlek abban segíts, hogy megértsem
az általad küldött jeleket,
hogy az azokban rejlő lehetőségeket
azonnal ki is használjam,
mert tudom, hogy jót akarsz nekem,
és minden arra szolgál,
hogy könnyebbé tegye az életemet.
 
Segíts, hogy elfelejtsem régi sérelmeimet,
hogy örülni tudjak a mának,
és ezáltal a szebb holnapnak is!
 
Köszönöm Istenem, hogy velem vagy!
Bízom benned!
Szeretlek!


( ... kb. 10 éve édesanyámnak ajánlva )
 

DJ•  2015. február 26. 17:05

Csak hagyom...

( részletek )
2014. november

Féléves szerelmi bánkódás után unokahúgom, Mónika száján kiszaladtak a következő mondatok:
- Én már nem akarok semmit. Most már csak hagyom, hogy a jó megérkezzen az életembe!

Válaszom:
- Ez aztán nem semmi mondat volt! Ismételd meg! Ez jó! Na most megmondtad a tutit! Így legyen! ... :))
 
( és ...  a komoly beszélgetés nevetésbe csapott át. )

DJ•  2015. február 26. 16:39

Fordítsd az arcodat a nap felé...

( részletek )

Szalagavató
1987. december 12.
Mottó:

„Fordítsd az arcodat a nap felé és minden árnyék mögéd kerül“
( Helen Keller )  IV.A
„... az életről az élet dönt, mi csak elkezdjük“                                                                                                                                
( Németh László )  IV.B

Én a IV.A osztály mottóját tettem magamévá 1987-ben. Nem nagyon szeretem az okos idézeteket. Ez kivétel...

 Csak nemrég tudtam meg, hogy akitől származik... vak... és süket írónő...

Az oldalon sütiket (cookie-kat) használunk egyes funkciók (úgy mint belépés vagy beállítások elmentése) biztosításához, valamint biztonsági okokból. Harmadik féltől származó sütiket használunk a megjelenő reklámok személyre szabása és statisztikai adatok gyűjtése érdekében. A sütikről részletes tájékoztató olvasható adatvédelmi tájékoztatónkban. A süti beállításokat lehetőség van személyre szabni ezen az oldalon vagy az "Elfogadom" gombra kattintva hozzájárulhatsz az összes süti használatához.Elfogadom