Háborgok

Marie_Marel•  2010. december 4. 15:46

Ez állt ott- csak hogy ne maradjak hazugságban

Reklám !
magyarierno 2010-12-03 12:39:07

Marie Marie nem érti a viccet.
Humor
BulvárHozzászólás:


Marie_Marel 2010-12-04 15:37:26
Mert nem az volt... ízléstelen iromány. És még gyáva is vagy: törölted, nehogy mások is lássák.

Marie_Marel 2010-12-04 15:42:00
Reklám !
2010-12-03 12:39

Angyalom csillagom,

Szívemet nyugtató
Zenei örömöm,
Énekem most költöm.
Keleti hegyekbe
Elvagyok epedve,
Lennék én mindenség
Ying-yang és teremtés.
Feletted verdesnék,
Aljadot keresvén
Sikító heves lény
Zihálva te lennél.

Virágzó teremtmény
Ivarod menedék.
Lövellő ondómnak
Árbocból,csatorna.
Gigászi szerelem
Máglyáján heverek.
Álom hogy ittjártam
Résed megtaláltam,
Kiáltsd még akarod,
Azonnal megkapod!

Marie_Marel 2010-12-04 15:43:21
Ez állt itt, a kezdőbetűk vastaggal szedve...

magyarierno 2010-12-04 15:46:30
Van a blogomban még vers válogass közülük.
Kezdő verselő vagyok, ami itt volt azon a cégemnél jót nevettünk.A kit érdekel és érti a viccet annak szívesen elküldöm.
Ne mind civakotdjatok, megkérlek szépen.
Szeretettel Ernő
magyarierno 2010-12-04 15:49:16
Kitörölhetném ! Nem teszem ! Hiszem az emberek mégiscsak értik a viccet.

Marie_Marel 2010-12-04 15:49:40
Te szólítottál meg...
Viseld a következményeit.
Engem hidegen hagy, csak nem méltó egy irodalmi oldalhoz, még ha van is olyan hely, ahol ezt szórakoztatónak tartják.
És te kívánod védelmezni Mayát... Nevetséges.

magyarierno 2010-12-04 15:51:29
És te tudod hogy 9x9=81 ?
Marie_Marel 2010-12-04 15:57:17
:-))

Csoda szórakoztató, amikor te véded ellenünk Mayát. :-)))
Tudod: te sehol se voltál, amikor már ismertem és szerettem a verseit. Az hogy kritizálom, nem támadás, de te ezt hogy is értethetnéd...
Viszont adatlapod szerint vallásos vagy. Hogyan fér ez össze a hiteddel???
A megbocsátás csak az ateisták erénye?

Marie_Marel•  2009. november 27. 15:10

Vigyázat! Jövőre a biciklisek szemből is jöhetnek

Vigyázat! Jövőre a biciklisek szemből is jöhetnek

60 ponton módosul a KRESZ januártól.

Többek között előre kell majd jelezni táblával a traffipaxokat – ismertette Szollár Domokos kormányszóvivő a módosításokat. A változások elsősorban a kerékpárosok és a gyalogosok védelmét szolgálják. Januártól a kerékpárok egyirányú utcába is behajthatnak a forgalommal szemben, illetve a motorosokkal egyetemben az álló kocsisor mellett előremehetnek a piros lámpánál, de csakis akkor, ha van kellő hely az autók mellett és csak jobbról. A motorosok januártól a buszsávokat is használhatják majd.

atv.hu

Marie_Marel•  2009. november 26. 14:41

Kerékbilincs-ügy

Kerékbilincs-ügy: bajban a terézvárosi jegyző és az egyik alpolgármester

MTI
2009-11-26 09:53
Felbujtóként elkövetett hivatali visszaéléssel gyanúsította meg a terézvárosi jegyzőt és az egyik alpolgármestert a Budapesti Nyomozó Ügyészség a kerületi közterület-felügyelet vezetője ellen, kerékbilincsek fizetés nélküli leszerelése miatt folyó eljárásban.

A Fővárosi Főügyészség közleménye szerint H. Csabát azzal gyanúsítják: július 22-én rávette a terézvárosi közterület-felügyelet vezetőjét arra, hogy hivatali helyzetével visszaélve egy, a kerületben szabálytalanul parkoló autóról a kerékbilincset költségek megfizetése nélkül szereltesse le. Az MTI információi szerint a gyanúsított Hatvani Csaba, a kerület vagyongazdálkodásért, városüzemeltetésért és közbiztonságért felelős alpolgármestere.

Sajtos Csilla jegyzőt, akit az ügyészség szintén csak monogrammal jelölt meg, ugyanezzel gyanúsítják, csak egy másik autóval kapcsolatban, amelyről július 24-én vették le a kerékbilincset.

Az ügyészség közleménye kitér arra is, hogy ezzel a két üggyel, valamint további héttel meggyanúsították F. Kálmánt, a terézvárosi közterület-felügyelet vezetőjét is hivatali visszaélés miatt. E szerint Farkas Kálmán 2009. áprilistól júliusig kilenc esetben intézkedett a kerületben szabálytalanul parkoló személygépkocsikra felszerelt kerékbilincsek leszereléséről úgy, hogy a felmerült költségeket nem kellett az érintetteknek kifizetniük, és a szabálytalan parkolás miatt hivatalos eljárás sem indult ellenük.

A Budapesti Nyomozó Ügyészség augusztus elején vesztegetés gyanúja miatt indított eljárást a terézvárosi közterület-felügyelet vezetője, Farkas Kálmán ellen, mert a gyanú szerint tavaly és az idén minden hónap elején az előző havi kerékbilincselések számától függően 500 ezer és 800 ezer forint közötti "ösztönzési pénzt" fogadott el a Centrum Parkoló Kft.-től, hogy a közterület-felügyelők több kerékbilincset helyezzenek ki. A gyanú szerint Farkas Kálmán az átvett összegből minden hónapban juttatott beosztott közterület-felügyelőinek is.

Farkas Kálmánt - akit a bíróság előzetes letartóztatásba helyezett - vezető beosztású hivatalos személy által elkövetett vesztegetéssel gyanúsítják, amit a gyanú szerint a közterület-felügyeleti vezető hivatali helyzetével visszaélve, bűnszövetségben és üzletszerűen követett el.

Az ügyben gyanúsítottként hallgatták ki a kerületi közterület-felügyelet egyik munkatársát is, valamint a Centrum Parkoló Kft. ügyvezetőjének helyettesét, Dudás Gábort. Dudást és Farkast augusztus 10-én érték tetten, amikor Dudás 215 ezer forintot adott át a Centrum Parkoló Kft. székhelyén a terézvárosi közterület-felügyelet vezetőjének.

Marie_Marel•  2009. november 26. 14:29

A Hal a tortán "sztárjairól"

2009. 11. 25. 16:38
Összeverekedett a bíróságon a Hal a tortán sztárja. Mentőt kellett hívni

A tárgyalás előtt összeszólakoztak, majd tettlegességre került sor

Mint az atv.hu a helyszínen tartókodó munkatársa beszámolt róla, két férfi összeverekedett szerdán a Fővárosi Bíróság épületében. A Független Hírügynökség információi szerint az egymással pereskedő Tasnádi Péter és fia verekedtek, rendőröket és mentőket is kellett hívni az épületbe.

A Fővárosi Bíróságon a Független Hírügynökség kérdésére a verekedés tényét megerősítették, a résztvevőket személyiségi jogi okokból csak monogramjukkal - T. Péter és T. Tamás - közölték. A bíróság sajtótitkársága szerint a két ember egy polgári peres eljárás tárgyalására érkeztek az épületbe. A tárgyalás előtt, a tárgyalóterem előterében a két fél összeszólalkozott, majd összeverekedett.

A bíróság dolgozói értesítették a Fővárosi Bíróság őrszolgálatát, akik a verekedők kérésére kihívták a rendőrséget. A helyszínre érkező rendőrök az esetről jegyzőkönyvet vettek fel és kihívták a mentőket is, mivel mindkét fél sérülésekre panaszkodott. Tasnádi Péter válalkozó a közelmúltban a Hal a tortán című szórakoztatóműsor egyik főszereplője volt.

atv.hu / FH

Mindig azt hiszem: ennél lejjebb már nincs... Dehogynincs! :-((

Hal a tortán - börtönviselt "celebekkel"
2009-10-30 22:34


Új részekkel ismét képernyőre kerül a Hal a tortán celeb főzőverseny. Az első széria érdekessége, hogy mind az öt sztárszakács börtönviselt lesz - írta a Napi Ász [1]. A TV2 műsorában Zalatnay Cini mellett Nagy Éva, Stadler József, Tasnádi Péter és Pápai Joci fog versenyezni a hét szakácsa címért. ''Több okból is várom ezeket az estéket'' - nyilatkozta a lapnak Nagy Éva. ''Egyrészt mert négyük közül senkit nem ismerek még személyesen, másrészt mert kíváncsi vagyok, hogy mit szólnak a főzőtudományomhoz. Biztos vagyok benne, hogy érdekes esték elé nézünk, hiszen mindannyiunknak megvan a maga sztorija'' - tette hozzá volt sittes.''

1. Néhány szó új "celebünkről", Tasnádiról

Az ügyészség szerint Tasnádi 2002 és 2004 között - amikor börtönben ült - többször próbálta megszervezni volt felesége megöletését, miután a nőnek új élettársa lett, akit szintén többször megpróbált megöletni. A vád szerint volt, amikor 3 millió forintot, máskor 10 milliót ajánlott a két ember megöléséért. Azzal is vádolják, hogy az ő utasítására öntötték arcon savval korábbi anyósát 2003 februárjában, amivel feleségét akarta megfélemlíteni, hogy teljesítse anyagi követelését. A vádak között szerepel a feleségének dolgozó válóperes ügyvéd kezének eltörése, és egy volt rendőrtiszt autójának felgyújtása is, számos bűncselekményt ráadásul bűnszervezetben követett el az ügyészség szerint.
Tasnádi felbujtóként bűnös maradandó fogyatékosságot okozó testi sértés, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak, közveszéllyel fenyegetés, rongálás, sikkasztás, csalás, magánokirat-hamisítás, garázdaság, közveszély okozás, zsarolás, súlyos testi sértés kísérlete és lopás elkövetése miatt is. A bűncselekmények nagy részét a bíróság szerint a vállalkozó felbujtóként követte el.


Nagy Éváról röviden

2. Nagy Évát, az egykori playmate-et hatéves börtönbüntetésre ítélték, mert a nő 350 millió forintot sikkasztott egy bankból, ahol dolgozott. A Rábaköz szépét, azaz szépségkirálynőt azért ítélték el 2005-ben, mert munkahelyén, az egyik csornai bankban néhány ügyfele befizetését nem könyvelte el, hanem egyszerűen eltette. A pénzt, a mintegy 350 millió forint nagy részét párjának adta, aki egyebek mellett éttermet vásárolt belőle. A bíróság a férfit is elítélte, ő még börtönben van.


3. Stadler Józsefről

Öt év hat hónap börtön- és kétmillió forint pénzbüntetésre ítélte első fokon a Bács-Kiskun megyei bíróság Stadler Józsefet. Azt a vállalkozót, akit stadionépítőként, műgyűjtőként, szépségverseny-szervezőként és a legnagyobb összegű hazai váltságdíj kifizetőjeként is megismerhetett az ország. Stadlert egyebek között különösen nagy kárt okozó, folytatólagosan elkövetett csalásban, adócsalásban, magánokirat-hamisításban és számviteli fegyelem megsértésében találták bűnösnek. A vádlott által okozott összes kár mértéke meghaladja az egymilliárd forintot. 2005-ben szabadult. Stadler juhászként kezdte pályafutását, később tollfelvásárlással, bortermeléssel és fuvarozással is foglalkozott. Az országból kivitt termékek után milliárdos nagyságrendű áfa-visszaigényléseket nyújtott be az adóhivatalhoz. Egyebek között milliárdos képvásárlási üzleteket kötött, s ennek kapcsán terjedt el a hír, hogy megvásárolta Leonardo da Vinci Az utolsó vacsora című freskóját.


4. Zalatnay Sarolta ítélete

három év letöltendő börtönbüntetésre ítélte a Fővárosi Bíróság Zalatnay Saroltát 36 rendbeli csalás miatt. Az ítélet szerint ugyanis 112 millió forintot vett fel egy cégen keresztül kisbefektetőktől magas kamatot ígérve, de a pénz nagy részét nem fizette vissza.

Zalatnay Cini őszintén vallott jövedelméről és adóságáról Havas Henriknek a storytv-ben. Kiderült, hogy a tavalyi évben például 1 millió 200 ezer forintot törlesztett vissza abból az adósságából, amiért börtönben is ült.
Arról is beszámolt, hogy 3 éve, mióta leülte a büntetését, minden jövedelmének 33 százalékát azonnal lefogják, és az megy a bíróságra, hogy a károsultak vissza kapják a pénzüket.
Cini azt állítja, a gázsija is alacsonyabb, mint korábban volt. Régen egy-egy fellépésért 200 ezer forintot kapott, most már csak ennek a felét. A beszélgetés során az is kiderült, hogy Cini a Hal a tortán című műsorban való szereplésért több, mint 300 ezer forintot kapott, tavaly pedig körülbelül 3 millió 600 ezer forintot keresett.

5. Pápai Joci a többiekkel ellentétben nem ült éveket a börtönben, csak néhány napot töltött előzetes letartóztatásban. Az énekes a hvg.hu-nak elmondta, kábítószerrel való visszaéléssel gyanúsították. „Tíz évvel ezelőtt az egyik barátomat vittem el autóval. Útközben megállítottak a rendőrök, kiszedtek a kocsiból és előzetesbe kerültem. Elég kellemetlen volt, de aztán sikerült tisztáznom magamat.” A szereplést – tette hozzá – azért vállalta el, hogy megmutassa, a nehéz helyzetből is van kiút. „Az pedig nem érdekel, hogy milyen visszhangja lesz a műsornak.”

Marie_Marel•  2009. november 25. 15:04

Az árvák pénze

Az árvák pénze
Richárd király - 2009.09.06 06:53 (Virtus.hu)

Árvának lenni igazi megpróbáltatás! A szülők nélkül felnövő gyermekek jövőjét nehezíti egy új intézkedés.

Az állami gondozott gyermekek részére is jár családi pótlék, amely összeget eddig részükre összegyűjtötték, hogy amikor kikerülnek a nagybetűs életbe, legyen valami minimális segítségük, legalább anyagilag.

Most azt tervezi a politikai vezetés, hogy az árvák részére járó családi pótlék felét elveszik és az intézmények fenntartására fogják felhasználni.

Tény, hogy a gyermekeket oltalmazó intézmények támogatása folyamatosan csökken, az önkormányzatok sem tudnak már segíteni, de a gyermekek pénzére mindeddig gondosan vigyáztak. Még arra sem volt lehetőség, hogy un. zsebpénzt utaljanak ki belőle a cseperedő fiataloknak.

Szűcs Erika volt szociális minisztert megkérdezték a családi pótlék elvonásáról, és a meglehetősen érzéketlen - magát politikusnak képzelő - nőszemély azt harsogta, hogy nem a családi pótlék a lényeg, hanem az ellátás. (Pogácsazabáló, teleszájjal nyilatkozó, átlagon felül ellenszenves személyétől mást nem is várhatott a kérdező).

Az mégiscsak elgondolkodtató, hogy ennyire bajban van az ország, hogy a leginkább elesettek: az árva gyermekek pénzére is szükség van?

A sok-sok százmilliós végkielégítésről értesülve mindenképpen aggályosnak látszik ez az embertelen intézkedés.

Reméljük, meggondolják a döntéshozók ezt a bűnös lépést!

Forrás: Richárd király rovata (richardkiraly.virtus.hu)

Az oldalon sütiket (cookie-kat) használunk egyes funkciók (úgy mint belépés vagy beállítások elmentése) biztosításához, valamint biztonsági okokból. Harmadik féltől származó sütiket használunk a megjelenő reklámok személyre szabása és statisztikai adatok gyűjtése érdekében. A sütikről részletes tájékoztató olvasható adatvédelmi tájékoztatónkban. A süti beállításokat lehetőség van személyre szabni ezen az oldalon vagy az "Elfogadom" gombra kattintva hozzájárulhatsz az összes süti használatához.Elfogadom