Magadban keresd.

Perzsi.•  2021. június 28. 05:30  •  olvasva: 265

Tele a világháló széthúzó cikkekkel. Gyűlölj mindenkit! Ez lehetne a szlogen. Vesd meg aki oltott, vagy épp oltatlan, azt is aki szegény, mert mindenki annyit ér, amennyije van. Utáld azt aki kövér,vagy szingli, netán homoszexuális. És az emberek nem látván, mi folyik a világban, egymásnak esnek. Ismeretlenek törnek pálcat egymás feje felett. Aki így cselekszik, az nézzen a tükörbe, ugyanis a hiba benne van. Hagyta magát megvezetni. Beállt a sorba. Aki ítélkezik, másokra követ dobál, annak az életében valami nem stimmel. Azt hiszi, ha a másikat pellengérre állítja, akkor az ő hiányossága rejtve marad, homályba vész. Eszébe sem jut, hogy a problémája csak akkor kerül napvilágra, ha ő azt világgá kürtöli. És azzal, ha újjal mutogat, már jelzést ķüld a külvilág felé. Magáról, és arról, hogy palástol. Akinek az életében rend van, nem így cselekszik. Miért? Mert ahol rend van a lélekben is , ott nincs helye mások gúnyolásának. Ott idő sincs erre, hiszen sok erő, energia kell ahhoz, hogy valaki rendet tartson. Saját magában és környezetében. Sajnos az emberek szeretnek címkézni. Vegyünk egy embert.Szingli? Kap egy fél szárú cseresznye jelet. Rokkant? Kap egy tolókocsi jelet. Homoszexuális? Nosza, kis szivárványos zászlót neki. Depressziós? Jár neki egy smile fej.,  biztatóul, de piros színben.Gyermektelen? Hm.. milyen jelet is kapjon? Milyen kitűzőt? Álljunk csak meg! Ti látjátok még a sok jelvénytől az embert? Mert én igen. Nem aggattam rá egyet sem.

Ui; kinek mi köze más magánéletéhez? Mert szerintem semmi.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Perzsi.2021. július 14. 13:32

@P.M.: Én köszönöm.

P.M.2021. július 14. 13:29

@Perzsi.: köszönöm szépen

Perzsi.2021. július 14. 12:36

@P.M.: Kedves Gita! Én is megismernélek szívesen. A facen a saját nevemmel vagyok fenn, amit az adatlapomnál megtalálsz. Azt hiszem, gondolatolvasó vagy. :-)

P.M.2021. július 14. 12:01

Kedves Erzsi! Na! Témánál vagyunk, és akkor még minden megkülönböztetést fel sem soroltál. Megjegyzem, nem is lehet, hiszen ahányan vagyunk, annyi félék. Sokszor sajnálom, hogy nem lehet neked privát üzenetet írni. Szívesen megismernélek jobban is. :-)

Perzsi.2021. június 28. 16:21

@Törölt tag: Értem Marika mit szeretnél közölni. A felvonulások engem is zavarnak kicsit. Azonban annak is oka volt, mármint az első felvonulásnak. Akkor is a megkülönböztetés miatt vonultak utcára. Aztán szokássá vált... Talán nem kellene. Mint ahogyan a magukból kivetkőzött és felhergelt focidrukkereknek sem kellene. Kiabálni sem, rongálni sem, gyerekeket megríkatni sem. A frászt ráhozni a járókelőkre sem. Egyre durvább, és kiszámíthatatlanabb ez a világ. Jól jönne egy időgép. De még inkább egy kézzelfogható és jól látható csoda.

Törölt tag2021. június 28. 13:55

Törölt hozzászólás.

Perzsi.2021. június 28. 10:47

@Mikijozsa: igen Mikibá. Hála az égnek, családom minden tagja szinte nullára redukálta a tévé nézést. Neten is csak 1-1 vígjátékot néznek meg Romantikus filmeket nem, mert már ott is sugalni akarják mi az irány, mi a romantika. Az akciófilmeknél 90 percből meg 80-at végiglövöldöznek, s fol,ik a vér.

Perzsi.2021. június 28. 10:44

@okeanus: Szerintem teljesen igazad van.

Perzsi.2021. június 28. 10:43

@skary: Hiába mondja meg, ha eltér a véleménye, habitusa az enyémtől. Nem állok be a sorba. Nem kötelező. Ha mindenki egyforma lenne, az gáz lenne.

okeanus2021. június 28. 08:05

"Hiába fürösztöd önmagadban,
Csak másban moshatod meg arcodat."
/JA/
Nem a véleményekkel, /kritikákkal/ van a baj, hanem a stílussal, a kúltúrálatlansággal és a szélsőségekkel. Normálisnak ma a többségi álláspontokat tekintjük, ami racionális, de a többség kultúráját az mutatja, hogy hogyan bánik a kisebbséggel.

Mikijozsa2021. június 28. 07:35

a globális maffia ereje a média, végzi dolgát, nem veszi észre hogy mi már tudjuk kinek dolgozik, avagy észre vettem de rá sem hederít, folytatja a népek összeugratását, igazat írtál, egy gonoszabb az ellenség, népellenes csinnadratta

skary2021. június 28. 06:46

majd a "nemzet" mögmondja mi a zirány :)