Csalóké a világ

Perzsi.•  2023. május 2. 14:32  •  olvasva: 78

Zsebeit megtömte, másokon gazdagodott,

majd vállát verve a tengerparton napozott.

Gaztettei felett a törvény, jog, szemet huny,

érinthetetlenné avanzsálva ,  a mennybe jut.Megj: Túl egy békéltető testületi határozaton, mely nekem adott igazat, de behajtani nincs joga, túl egy Fogyasztóvédelmi tanácson, miszerint ők sem tudnak mit tenni, következik a közjegyző, majd a bíróság. Évekig is elhúzódhat. A csaló pedig tovább gazdagszik. Egy cégnév alatt 100 kisebb. Ha az egyik elvérzik, ott a többi.A "cég" vagyona 2 milliárd feletti. Infók az fb oldalamon, nyilvános jellel. Bárki olvashatja.


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Perzsi.2023. május 3. 13:10

@Sznearanka: Csak a kitartásomtól függ, pereskedek vagy sem. Nem nagy összegről van szó. Persze az is számít, de jelen esetben fontosabb az igazság számomra. Az egy dolog, hogy a Békéltető testület szerint a "cég" azaz a csalók a hunyók , és jogos a termék árának a visszakövetelése, az viszont vérlázító, hogy mégis szemet hunynak a hatóságok. Tv, újság, fb sok helyen van róluk szó. Néha kapnak pár ezer ft-s látszatbüntetést, miközben 2 milliárd a vagyonuk. A per évekig húzódik de a végén az összes perköltség és fennálló kiadás behajtható rajtuk.Csoportos perindításra nem látok lehetőséget. A 3000 fős károsultakból álló csoportból 1 ember írt ma ő támogat, s adja a személyét és papírjait a perhez. 1 fő. Marad a kérdés: akkor miért van 3000 fő a csoportban? Panaszkodni? Olvasgatni? Más kárán örvendezni? Jó ideje figyelem az ilyen-olyan megmozdulásokat az országban. Már értem, miért nincs összefogás. Eü, tanárok stb mind külön. Azaz dehogy értem, csak látom, jó munkát végeztek az agymosók. Nem lesz ennek jó vége. Amúgy ennek s cégnek a tulajdonosá, és az anyja neve is megtalálható a neten. Fényképpel, címmel együtt. S ha jól olvastam, már többen keresik. Pedig törlik a moderátorok a képeket és az adatokat. De sokaknak csípi a szemét.

Sznearanka2023. május 3. 12:19

Nem tudom, mekkora értékről van szó, de az a véleményem, hogy nem fogsz pereskedni. Egyedül nem, mert nem éri meg. Többekkel együtt sem, de általában anyagilag könnyebb. Nem követem a bírósági változásokat, de általában olyan helyzetet teremtenek, hogy ne érje meg.
Igazságszolgáltatás meg nincs, csak jogszolgáltatás legfeljebb.

Perzsi.2023. május 3. 08:42

@skary: De nem tisztességtelenül.

Perzsi.2023. május 3. 08:42

@Mikijozsa: Köszönöm az olvasást!

skary2023. május 3. 06:34

meggazdagodni csak másokon lehet

Mikijozsa2023. május 3. 06:21

ígí van