Isten lánya

Emperatriz•  2022. április 10. 10:21

•♢A tűz példázata♢•



Hat ember a véletlen folytán egy jeges éjjel sötétjében elhagyott szigeten találta magát, kezükben egy-egy darab fával. Más fa nem volt az Északi-tenger eldugott szigetén. Középen egy kis tűzrakás tüzelő hiányában kihunyóban volt. A hideg pedig egyre elviselhetetlenebbé vált.


Az első közülük egy nő volt, de a fellobbanó láng egy sötétbőrű bevándorló arcát világította meg. A nő észrevette. Összeszorította ujjai között fadarabját. Miért használja el fáját, hogy melegítsen egy naplopót, aki azért jött, hogy elvegye a kenyeret és a munkát?


A mellette lévő férfi meglátott valakit, aki nem tartozott az ő pártjához. Soha nem fecsérelte volna el szép fadarabját egy politikai ellenfélre. A harmadik rosszul öltözött ember volt és még jobban összehúzta kopott kabátját, elrejtve fadarabját. A szomszédja minden bizonnyal gazdag volt. Miért használja faágát egy pénzeszsákra?


A gazdag ember, ahogy ott ült, javaira gondolt: két villájára, négy autójára és tetemes bankszámlájára. Mobiltelefonja akkuja lemerült. Fadarabját mindenáron meg kell őriznie, nem pedig azokért a lustákért és ügyefogyottakért elhasználnia.


A bevándorló sötét arca bosszúálló lett a kialudt tűz halvány fényében. Szorosan összezárta ujjait fadarabján. Jól tudta, hogy azok a fehérek mindnyájan lenézik. Soha nem tette volna fáját a tűz parazsára. Eljött a bosszú pillanata.


A szomorú csoport utolsó tagja kicsinyes és bizalmatlan volt. Nem tett semmit, amiből ne származott volna haszna. Csak annak adni, aki ad: ez volt kedvenc szavajárása. Azt gondolta: drágán kell megfizetniük nekem ezt a darab fát.


Így találtak rájuk: öklükben szorították a fadarabokat, mozdulatlanul a fagyhalálban. Nem a külső hidegtől haltak meg, hanem a belsőtől.


NE LEGYÉL HIDEG BELÜL, HANEM HOZZ ÁLDOZATOT A TESTVÉREIDÉRT, AKKOR IS HA SENKI MÁS NEM HOZ ÁLDOZATOT!


Jézus is feláldozta értünk önmagát, pedig mi nem érdemeltük meg. Nem azért hozta az áldozatot, mert mi jók vagyunk, hanem mert Ő jó!


Ha a tűz kialszik, akkor gyújtsd be a te szíved és melengess vele másokat és meglátod, hogy fény leszel Atyád szemében!


Ha a tűz kialszik, de te nem gyújtod újra, akkor meg fogsz fagyni a gyűlölettől!


 Ne engedd, hogy a belső tüzed kialudjon!


#belsőtűz #áldozatmásokért #tűzpéldázata

Emperatriz•  2022. február 23. 20:27

☆Mikor az Atya aggódik érted☆


Erről a látomásomról soha nem beszéltem részletesen, de most elmondom hogy milyen az, amikor az Atya aggódik érted!

Ott voltam az Atya tróntermében és amikor beléptem, akkor az Atya odajött hozzám sírva, zokogva.Kérdeztem Tőle, de már én is sírva hogy miért sír, mondtam Neki ne sírjon és ígéretet tettem Neki, hogy nem hagyom soha el és mindig Neki fogok szolgálni!

Azt mondta hogy azért sír, mert sok-sok ember még nem ismeri Őt és közel az idő, pedig Ő mindenkit szeretne a Mennyben látni!

Csak sírt és sírt, a lábamat az Ő könnyei mosták!


Ott akkor azt gondoltam magamban, hogy Ő hajol le a lábamhoz és a könnyeivel mossa, pedig nekem kellene,de Isten megmutatta ezen keresztül, hogy milyen jó példát mutatni és Ő példát mutatott nekem. Ahogyan Ő szolgált nekem, úgy kell nekem is más testvéreknek.


/János13:13-17/


13 Ti Mesternek és Úrnak hívtok engem, és igazatok is van, mert az vagyok.


 14 Ha pedig én, aki Úr és Mester vagyok, megmostam a lábatokat, akkor nektek is meg kell mosnotok egymás lábát. 


15 Példát adtam nektek, hogy ti is ugyanúgy bánjatok egymással, ahogy én veletek. 


16 Igazán mondom nektek: a szolga nem nagyobb az uránál, és a küldött sem nagyobb annál, aki elküldte. 


17 Most már tudjátok ezeket, de akkor lesztek boldogok és áldottak, ha valóban meg is teszitek.


Biztosan emlékeztek arra, amikor Jézus megmosta a tanítványai lábát.

Jézus itt megtisztította őket, Simon Péter pedig nem engedte ,mert nem értette hogy miért csinálta ezt Jézus.


/János13:7-8/


 Amikor Simon Péterhez ért, ő azt kérdezte: „Uram, hogy lehet az, hogy te mosod meg az én lábamat?”


7 Jézus így válaszolt neki: „Most még nem érted, amit teszek, de később majd megérted.”


8 Péter azt válaszolta: „Azt már nem! Az én lábamat ugyan meg nem mosod soha!”


„Ha nem moslak meg, semmi közöd sincs hozzám” — felelte Jézus.


Tehát hagyni kell, hogy az Úr megtisztítson bennünket, hogy majd rajtunk keresztül Ő is megtisztíthasson másokat!

Én sem tudtam, hogy miért kell hagyni hogy Isten ezt tegye, ahogyan leírtam már, azt gondoltam magamban, hogy nekem kellene az Ő lábát mosnom és Isten hallotta az én gondolataim.

Alázatot mutatott!

Hagyni kell, hogy szolgáljon nekünk hogy majd mi is szolgálhassunk másoknak és úgy bánjunk másokkal, ahogy maga az Úr bánt velünk!

Emperatriz•  2022. február 23. 20:19

•◇Az Atya kinézete•◇



Sokszor hoztam fel bizonyságként ezt a látomásom, de részletesen soha nem beszéltem róla! Viszont azt el kell mondanom, hogy temérdek igét osztunk meg, de erről vajon miért nem beszélnek?! Biztos vagyok benne, hogy sok-sok nem hívő ember kérdéseire ezzel is választ adhatnánk, abban is biztos vagyok hogy a legtöbb embert foglalkoztatja ez a kérdés.Tudom, vannak akik nem értenek velem egyet, mert az ige írja, hogy senki nem látta Istent. Ezt félre is értik, sajnos! 

Itt azt, hogy senki nem látta Istent, azt nem szószerint értjük.

Maga a Szeretet példáját olvashatjuk, mert Isten maga a Szeretet, de aki nem ismeri a Szeretetet,a z hogyan ismerné  Istent. Más szóval, ha nem látott Szeretetet, akkor hogyan látná meg Istent.


/1János 12-13/


12 Az Istent soha senki nem látta: Ha szeretjük egymást, az Isten bennünk marad, és az õ szeretete teljessé lett bennünk:


13 Errõl ismerjük meg, hogy benne maradunk és õ mibennünk; mert a maga Lelkébõl adott minékünk.


Úgy gondolom, hogy Isten annak mutatja meg magát, akinek akarja és nem csak nekem volt ilyen mennyei átélésem, hanem több embernek, akik elmondják hogy igenis ők látták az Atyát! Bizony Isten annak mutatja meg magát, akinek akarja sőt én bátorítalak arra, hogy kérd hittel és megadja neked.Téged is ugyanúgy elhívott, jogod van ahhoz ami a prófétáknak volt abban az időben.

Nos, amikor Istent láttam a tróntermében, akkor tudtam igazán, hogy elhívott engem és ugyanúgy téged is. Az a trónterem ragyogott, mint az Atya arca. A szemei mint a tüzes láng, ami nyugodtságot áraszt ki feléd és tudod, hogy Nála biztonságban vagy. Hófehér ,vállig érő loknis haja van, ugyanúgy a bajusza és a szakálla is gyönyörű fehér.

Hosszú fehér ruhája volt akkor, amikor láttam és megmondom az őszintét, hogy nem vettem le Róla a szemem, mert annyira elbűvölő volt; hasonlít Jézusra.


/Jelenések 1:13-15/


Jelenések 1:13 közöttük pedig valakit, aki az Emberfiához hasonlított. Ott állt, hosszú ruhában, a melle körül aranyövvel.

  Jelenések 1:14 A feje és haja olyan volt, mint a tiszta fehér gyapjú, vagy a hó. A szeme a tűz lángjához.

  Jelenések 1:15 Lábfeje a kemencében megolvasztott izzó rézhez, a hangja pedig hatalmas vízesés zúgásához hasonlított.


Bátorítalak arra, hogy  jogod van hozzá, hogy Istennel különleges kapcsolatod legyen!


#merjkérniazÚrtól