Fiatal fiút csábított el a tanárnő,

Edeke•  2019. március 7. 06:48

Fiatal fiút csábított el a tanárnő, az osztályteremben is közösült veleVolt, hogy egy másik diákot kért meg arra, hogy az aktus ideje alatt őrködjön.

Illusztráció.

A gyerekmolesztálás, valamint kiskorúval történő közösülés vádjával letartóztatott Brittany Zamora telefonon hívta fel áldozata apját, és megpróbálta elérni, hogy bíróságon kívül rendezzék az ügyet. A beszélgetést az apuka felvette - írja a insideedition.com.

A férfi hallani sem akart arról, hogy a 27 éves tanárnő megússza büntetés nélkül az esetet. Amikor a nő férje is a telefonhoz ment, hogy nejét védje, az apuka neki is megmondta, hogy a felesége egy szörnyeteg, aki kihasználja a gyerekeket.

Zamora a Maricopa megyei fogdában van, a májusban kezdődő tárgyalásra vár. A tanárnőt tavaly márciusban tartóztatták le, miután a szülők feljelentést tettek ellene a rendőrségen. Az tűnt fel nekik, hogy fiuk furcsán viselkedik, ezért egy gyerekfigyelő programot raktak a mobiljára, hogy lássák, kivel és miről beszélget. Ekkor vették észre a tanárnővel folytatott beszélgetéseit, amiből nyilvánvalóvá vált, hogy mi történik kettőjük között.

 

És, egy komment:

Morgolodó • egy órája

Ezek a tanárnők, ejnye..ejnye. mi mindenre korrepetálnak....bezzeg mifelénk nem járt egy se....sajnos!:))

 

  

Nos, hogy miért osztottam ezt meg? A komment miatt. Az az igazság, hogy első blikkre egyetértek Morgolódóval. Ki ne lett volna szerelmes a tanárnőjébe, és, hát..a kamaszkor küszöbén, egy ilyen kaland...sztár lehettem volna..no, meg visszaemlékezni! Mázlista a kis krapek....mi? Nem értem mi a gondotok? Ja, hogy a fiam tíz év múlva ebben a korban lesz? És egy vénasszony molesztálni akarja? Nem élné túl az a ribanc!


Szűken ennyit a nézőpontokról....

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Edeke2019. március 10. 15:47

@Zsuzsa0302: ?

Zsuzsa03022019. március 10. 14:45

Hmmmm.....

Edeke2019. március 7. 20:53

@Mikijozsa: rendben.

Mikijozsa2019. március 7. 20:06

@Edeke: igazad lehet, de szerintem nem annyira gond ez, mert pl, amikor a 80 éves maharadzsa elveszi a 12 éves kislányt?, szerintem ha a férfi túl öreg az a nem jó, egy nő ugyanis nem akart hosszú távú viszonyt , inkább úgy nevezném ezt, hogy beavatást csinált, de lehet hogy a szülei a nő származását nehezményezik, nem tudom , nem is akarok beleszólni, csak a véleményem írtam le, üdv szeretetel

Edeke2019. március 7. 19:46

@Mikijozsa: tudom tudom vagány dolog, de a srác 13 a csaj 27. Azért ez nem egészséges. Gondolj bele ugyanezzel a felállással csak nem cserével.....ugye hogy már nem is olyan jó dolog?

Mikijozsa2019. március 7. 13:15

@Edeke: minden kamasz már önkizik, nem is rosszaz, ha egy értelmes tanárnő jó tippeket ad neki:)

Edeke2019. március 7. 13:11

@Mikijozsa: Hök...

Mikijozsa2019. március 7. 08:21

hát azért én se bántam vóna ha a tanárnéni megtanít valami jó csókos technikára, nem is értem a családnak mien boldogságot okozhat egy nő fogvatartása, meg lehetett volna oldani másként is