2013.06.09

Edeke•  2013. június 9. 09:49

Kedves Naplóm!

 

Először is megjött Andi, de későn. Illetve örülök neki, de, már kihúzták a számokat, hiába lábujjazok neki, már késő. Na erről ennyit.

 

De hogyan történt, az Andi eljövetele? Kinyillott az ajtó, és betolta Őt két ápoló a gurulós széken. (ugye ez meglepett mindenkit, micsoda fantazmagória) A dokik beszélgetéséből kiderült, hogy ugyan az a vércsoportunk, így egyikünk lesz a tesztalany, a másikunk, pedig placebót kap. Arra azért kíváncsi lennék, hogy Őt is "kinyírták"-e, mint engem, vagy milyen mesével tetették bele ebbe a (szerintem illegális) kisérletbe.?

 

Hát nem tudom örüljek-e, vagy nem Andinak.! Egyrészt jó, hogy itt vannak mind a hárman (hihi), másrészt azt hittem, hogy neki van esélye a gyógyulásra, az éber kóma miatt. Viszont innen kiszabadulni....? Hiszen, csak fehér egerek vagyunk néhány zseni/őrült kezében............akik azt tesznek velünk, amit akarnak, pusztán a tudomány nevében.........

 

Baromira érdekel, hogy bejött-e a lottószámos álmom! Vajh' megtudpm-é valhalla? Ja, még annyit: hatos lottó nem lehet a 71-es szám miatt. De akkor mi az? Ötösnek sok, hatosnak magas..........nincs valakinél, egy álmoskönyv?

 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Törölt tag2013. június 9. 19:25

Törölt hozzászólás.

DJ2013. június 9. 13:55

Akkor már ketten vagyunk :)

Andicsek2013. június 9. 10:56

Kész vagyok tőled!!
Te annyira h...e vagy,hogy ezért kedvellek!!
:D

hipervandor2013. június 9. 09:56

:)))