2020

Demonboy20•  2021. január 1. 18:14  •  olvasva: 100

Véget ért a 2020-as év, és ebből az apropóból szeretnénk néhány érdekes statisztikai adattal meglepni téged.

2020-ban egy-egy szerzőnek átlagosan 7 verse jelent meg a www.poet.hu cím alatt. Tőled 11 verset publikáltunk az év során, ami jóval meghaladja az átlagot. Ez azt jelenti, hogy nagyjából 33.2 naponta került fel tőled vers a Poetre. Igazán termékeny vagy, csak így tovább! :)

A 2020-ban publikált verseidet összesen 3414 alkalommal tekintették meg látogatóink, ezzel pedig az év legolvasottabb szerzőinek felső 10%-ába tartozol. Erre igazán büszke lehetsz, gratulálunk! Szülinap című versed volt a legnézettebb 724 megjelenéssel (egy-egy alkotást átlagosan 189-en szoktak megtekinteni).

299 alkalommal voltak olyan hatásosak soraid, hogy az olvasók kedvencnek jelöljék őket. A lány című versed volt a legnépszerűbb 35 kedvencnek jelöléssel. Ez a versed az idén publikált művek több mint felénél sikeresebb volt! Idén a régebbi verseid is gyarapodtak 14 kedvencnek jelöléssel, ami azt jelenti, hogy az olvasóknak annyira tetszenek a műveid, hogy a korábbiakhoz is visszajárnak elolvasni őket. Ez az igazi siker! :)

423 hozzászólással is gazdagodtak a verseid az év folyamán. E tekintetben Jön a krampusz című versed vitte a pálmát 64 hozzászólással.

Ha szeretnéd, hogy 2021-ben még többen olvassák műveidet, érdemes megfontolnod a Poet.hu GyIK-jában leírtakat.

Mint minden évben, idén is publikussá tettük az oldalunk statisztikáit. Ha pedig még nem követsz minket, várunk téged a Poet.hu Facebook oldalán, és a Poet Facebook közösségében, vagy követhetsz minket akár levélben is!

Köszönjük, hogy megosztottad velünk a verseidet, és ihletben gazdag új évet kívánunk!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!