Gondalataim néhány mondatban!

Csipiszerka•  2013. április 18. 14:37

1:Az igazi barátnak elnézed a legnagyobb hülyeséget is,az igaz szerelmednek megbocsájtod a megbocsájthatatlan is!

2:Akit igazán szeretünk, annak mindent megbocsájtunk!Nagybetűvel,MINDENT!Aztán ha egyszer már nem megy a megbocsájtás,biztosak lehetünk benne,hogy elmúlt a szerelem!

3:Tökéletes pasi,márpedig nincs!Mert aki számunkra tökéletes lenne,tuti már valaki másé,ergó:mivel másé már nem is tökéletes!:)

4:Ha azt kérdeznék szeretni akarlak-e vagy a barátod lenni!
Azt válaszolnám:egy barát aki kicsit jobban szeret az átlagnál!:)

5:Az igaz barát,kiáll a másik mellett mindig minden körülmények között!!!Akkor is,ha éppen nem a legkellemesebb a számára a helyzet!:)

6:Hogy mit jó,tudni rólam?Jó velem jóban lenni,mert ha rosszban leszünk.....na azt inkább ne akard megtudni!:)))Én vagyok a mosolygós gyilkos,aki mosolyog miközben úgy forgatja benned a kést,hogy észre sem veszed,csak amikor már késő!!!

7:Ha bántanak,ne add vissza,lépj tovább mosolyogva!

8: Nem attól vagy Apa,hogy a születési anyakönyvi kivonat Apa neve,részében a Te neved szerepel!
Attól válsz azzá,hogy törődsz Velük,hogy szereted őket,figyelsz rájuk!!!
S ha nem teszed meg,majd megteszi más!S válik ettől /Apává/ fontossá Ő!

9:" Aki már túl sokszor megégette magát az fél,ott is fél ahol nincs oka!Akkor is fél ha tudja nincs miért! Aki túl sokszor csalódott az retteg az újabb csalódástól! "

10:Néha fura, hirtelen találkozások bolygatják fel életünket...rajtunk múlik mit kezdünk vele!!!!!!

11:Vannak dolgok amiket kár erőltetni...vannak akik nélkül nyugisabb az ember élete!!! Pont!!!!!

12:Nem futhatunk örökké a múlt elől,előbb- utóbb szembe kell vele nézni ,bármennyire fáj...

13:

Ennyire közel még a halálhoz nem éreztem magam,de ma sikerült megérezni milyen meghalni élő halottá válni!Kiütéssel győztk eséylt sem hagyva a jóra és a boldogságra!Ennyi volt isten veled szerelmem viszlát mosoly!!!

14: Senki,még senki a világon nem halt bele a szerelembe!Senki ,senki a világon nem halt még bele a bánatba!Aki feladta a legnehezebb időszakban,az a gyávaságába halt bele!
Mert mennyivel könnyebb gyáván meghátrálni ugye!
De azért vannak olyan emberek is,akik arra is gyávák,hogy megtegyék a leggyávább lépést!Ők azok akik mindig minden helyzetből felállnak!Bele halnak, meggyászolják magukat,majd erőt vesznek magukon és felállnak!
S hogy mi marad a lelkükbe?
Sötétség,komorság,mert a világ leggyávább emberei Ők!
S mégis bennük van a legnagyobb ERŐ...mert Ők megtanultak tovább élni,még ha soha többé nem is lesz semmi olyan mint régen!

15:Ha kételkedsz döntésed helyességében a jövőt illetően,csak hallgasd meg mit súg az eszed és a szíved!Amelyik válasz jobban tetszik,azt válszd,mert ha rosszul döntesz csak magadat okolhatod,ha viszont jól ,büszke lehetsz magadra,hogy ez is jó húzás volt!

16:Királynőnek születni kell...fejet fel ,mert a korona csak a büszkén tartott fejen mutat szépen!!!! Mosoly mely elvarázsol bárkit ,tekintet mellyel elérhetsz bármit.. királynőnek születni kell....

17:Soha nem szabad kételkedni abban,hogy szeretett-e,mert a maga módján biztosan igen!S hogy hogyan tudott mégis szinte azonnal kiszállni a kapcsolatból és tovább lépni?Egyetlen oka volt,bele simult a kapott szeretetbe és élvezte minden percét,ám amikor eljött a kritikus pillanat,felállt kényelemből és vissza vette az addig hordott- kemény vagyok -jelmezét!És a külvilágnak ,még neked is azt mutatta neki ez csak egy röpke pillanat volt,az emléked ott maradt a szívében,ez az amit senki nem tud kitörölni belőle!Csak a hiány és a fájdalom legjobb gyógyszere a szívtelenség!!!!!

18:Ha eltűnik a felesleg,ha megszűnik a kényszer,ha nincs több ostoba elvárás és elszámoltatás,rájössz mennyi értékes időt pazaroltál el olyan emberekre,akik csak megpróbáltak a maguk furcsa,kicsavart képére formálni !Légy mindennap önmagad !

19:Amikor felismerik a körülötted lévő emberek ,hogy nem méltóak hozzád,néhányan elköszönnek és távoznak ,vannak akik csúszva-mászva hang nélkül távoznak!No az ilyen embereket nem érdemes vissza tartani ! Akiknek fontos vagy , tudják hol keressenek és ezekért az emberekért érdemes mosolyogni mindennap!

20:A döntéseim mostanában irracionálisak ,a szavam és a gondolatom szembe áll egymással,de mindennek oka van,mert ok nélkül, nem hoz döntést az emberlánya!

21:Amikor a jelen a múlttal próbál versenyezni,de minden mozzanat bukásra van ítélve,fontold meg valóban ezt a jövőt szánod-e magadnak!

22:Az egészséges életmód első és legfontosabb pontja tanulj meg vizet inni...2 liter,tedd szem elé és igyál....sokszor...

23:A mosolyod lesz a legjobb álarcod,hogy elrejtse a mélyen benned bújó legnagyobb fájdalmat!Hát mosolyogj mert a könnyeid úgy sem törli senki le

24:Míg a nehéz napokon együtt küzdjük át magunkat, van remény

25:Barát az ,aki olvas a sorok között!
Aki ismeri a történetet és ismeri az írót is,aki tudja,hogy függöny néha túl átlátszó és a redőny nem fed el mindent!
Aki tudja,hogy eljött a pillanat az újhoz!
Barát az aki tudja ,a múlt mindig elkísér ha elég mély nyomot hagyott benned!

26:Ne csak akkor szeresd az embereket amikor Karácsony vagy Valentin nap közeledik,a szeretet mindennap jól esik az embereknek!

27:Ha magadra akarod vonni egy pasi figyelmét,kezd el szeretni a focit...hidd el nem a foci a világ legrosszabb dolga!!!

28:Ami a lelkedben van , azon senki és semmi nem tud változtatni. Sem ember sem isten,annak ott a helye,mert a sorsod könyvébe jól bele van vésve!!

29:A távolság időnként bolondságokra készteti az embert..:)De azért feladni kár!

30:Ha lelked fáj vagy a szíved,fedd el a mosolyoddal!

31:Ha majd a múlt kopogtat, nem biztos hogy nem kell beengedni.Előbb tudakold meg mit szeretne ,csak utánna hozz döntést !

32:A bátortalanságoddal talán elveszítheted ami neked volt megírva,de ha új esélyt lenget a sors ,tanulj meg élni vele!Mert ritkán oszt a sors két egyforma kártyát

33:Hogy mi a titka a túlélésnek?
Ne vedd magadra ,lépj tovább,tanulj a hibákból,tanulj meg felejteni...
Ha ez nem megy,csukd be az ajtót,húzd a fejedre a takarót és sírj....

34:Ha szeretnél valamit,tegyél érte!Ne félj kimondani a vágyaidat,mert elszalaszthatsz valamit,amit neked szánt a sors!

35:Dobd a fájó múltat az első sarokba,s bizakodva nézz az előtted álló napokra!

36:Ha hiányzik tudasd vele,mert a csendből még senki nem jött rá,hogy fontossá vált valaki életében!

37:Akiről az álmod szól,az hiányzik legjobban!

38:Az utolsó hívás ,mindig a legnehezebb és a legfájóbb,de ezzel pont kerül a pokoli történetek végére!!!

39:

Azért ne légy túl modern...mert normáliséknál...a férfi kezd a nő meg dönt...és ha döntött ne bízd rá a folytatást...mert nem biztos egyedül is van kedve folytatni...fogd kézen és folytasd vele együtt...

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Csipiszerka2016. december 30. 14:21

A fenti gondolatok sajátok,Reiana néven publikálva a nyilvánosságnak...ha tovább viszed kérlek feltüntetni azt!!!!