Vers a szabadsághoz, értékes díjakkal!

Colletus•  2015. április 22. 11:51

A Főnix Projekt és a Poet.hu pályázatot hirdet "Vers a szabadsághoz" címmel.

A pályázatra olyan dalszövegeket és verseket várunk, amelyek a szabadság témakörével foglalkoznak. Mit jelent neked a szó, hogy értelmezzük napjainkban? Szellemi szabadság, érzelmi szabadság, szabadság és haza. A témamegjelölés meglehetősen tág határokat enged, amelynek csak a képzelet szabhat határt.

A nevezés módja

A szerzők verseiket a Poet.hu főoldalára történő beküldéssel nevezhetik. A nevezés akkor érvényes, ha beküldéskor a "Megjegyzés a vershez" mezőben szerepeltetik a "szabadság pályázat" kifejezést, illetve a kétkörös moderálás után a főoldalra került vershez hozzáadják a "pályázat-szabadság" címkét (mindkét helyen idézőjelek nélkül). A címkékről bővebben itt olvashattok. Egy szerző csak egy, a Poeten eddig még meg nem jelent verssel pályázhat!

A pályázatra küldött műveket soron kívül bíráljuk el. Minden pályaműnek meg kell felelnie a beküldési szabályzatunknak, amelyet itt érhettek el.

Beküldési határidő: 2015. április 26. 23:59

Zsűrizés

A felkért értékelő csapat kiválasztja a tíz legjobbnak ítélt művet, majd ezeket a zsűri rangsorolja. A pályamű beküldésével a szerző vállalja, hogy a zsűri értékelését tudomásul veszi, ellene nem támaszt kifogást.

A zsűri tagjai

Danics Dóra - énekes, előadóművész Szekeres András - dalszövegíró, énekes

A szakmai értékelő csapat tagjai a Poet.hu vezető moderátorai: Kovács Ági, Jagos István Róbert, Dorkó László

Díjazás

A díjazásről a Főnix Projekt gondoskodik.

1. helyezett: 50 ezer forint értékű tárgynyeremény (könyvutalvány, minőségi ital)
2. helyezett: 30 ezer forint értékű tárgynyeremény (könyvutalvány, minőségi ital)
3. helyezett: 20 ezer forint értékű tárgynyeremény (könyvutalvány, minőségi ital)

Továbbá az 1-10. helyezett főoldali elhelyezés és kiemelt státuszt kap a Poet.hu-n.

A legjobb műveket kortárs zenészek megzenésítik és feltöltjük a YouTube videómegosztó portálra, valamint megosztjuk őket a Poet.hu Facebook-oldalán

Eredményhirdetés

Május elsején 12:00-kor a Poet.hu sátrában a zsűri átadja a díjakat, kihirdeti az eredményeket, ezt követően előadók olvassák fel a verseket és moderált beszélgetést szervezünk az alkotókkal. Az eseményre várunk mindenkit sok szeretettel!

A Poet-piknikről bővebben itt olvashattok.

A pályázat szervezője és felelőse Jabronka Richárd (Colletust), kérdéseiddel őt keresheted az adatlapján keresztül vagy a colletus@poet.hu e-mail címen.

Kreatív alkotást kívánunk mindenkinek!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Colletus2015. április 24. 18:27

Várjuk a pályaműveket! :)