Fekete lyuk a mosógépben

Colletus•  2012. április 3. 19:49

Eddig nem értettem, miért van az, hogy egy pár zokniból csak a fele jön ki a mosógépből. (Nem csak az enyémből, az összesből)!!!

Eleinte a zoknievő szörnyet hibáztattam, de ez az elmélet túl gyerekesnek tűnt, ezért tudományos szempontból közelítettem meg a szituációt. Ekkor egy mosógépben rejlő fekete lyukra gyanakodtam. Az egyik kvantumfizikus barátom azonban megállapította, hogy a mosógépem nem tartalmaz fekete lyukat, mivel egy erős fényű zseblámpával megvilágítva a belső részét, nincs olyan felület, amely sötét maradna... így erről az elméletről is le kellett mondanom.

Később fel akartam jelenteni az összes mosógépgyártó céget, mivel a használati útmutató nem tartalmazta azt az információt, miszerint a szerkezet elemészti a zoknikat. A független szakértői vizsgálat során bebizonyosodott, hogy igazat mondok, ám a bürokrácia fortélyai nem tették lehetővé, hogy megnyerjem a pert.

Ma már tudom, miért van ez...

MERT A MOSÓGÉP ILYEN, ÉS KÉSZ!!! 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Pera762012. április 4. 08:14

Mer félbe' kerül be. Mert a használattól fogy.
Mert a napfényt a mesterséges megvilágítás nem helyettesíti.
Mert a mosógépek ilyen falók. Pontosabban: falovak.
Mert az egyenes igazság meggörbül, feldarabolódik és felszívódik a valóság szerteágazó útvesztőiben.
:)

Avalon2012. április 3. 23:13

Van a mosógép szivattyújának egy része, ahová a 'nemkivánatos' anyagok kerülnek, amik valahogy (erre még én sem tudtam rájönni hogyan) kijutnak a mosógép dobból... A múltkor hat zoknit találtam ott, mikor kinyitottam... Szerinem a tieid is hasonló sorsra jutottak...

Törölt tag2012. április 3. 20:21

Törölt hozzászólás.

Törölt tag2012. április 3. 20:01

Törölt hozzászólás.