Hiányzol :(

CriticalGirl•  2010. július 13. 23:59

Hiányzol :'(
Veled akarok lenni! Szeretném, hogy mögüllem átölelj, és, hogy ugyanazt érezd, mint én irántad.
Hogy szorosan magadhoz húzz és ne engedj el.Hogy érezzem, a szíved dobogását. Akár meg is fordíthatnál, hogy Te is érezd az enyém, hiszen ha Veled vagyok annyira dobog a szívem, hogy az egész testem lüktet tőle. Szeretném, hogy - mikor  félnék, hogy vége lesz - felemeld ujjaddal az állam, hogy a szemembe tudj nézni. Szeretném, hogy azt súgd a fülembe, hogy ˝Sosem hagylak el! Szeretlek!˝ ,hogy mosoly kerülhessen végre az arcomra. Szeretnék Veled lenni, hogy mindketten boldogak lehessünk. Szeretnélek ölelni és boldoggá tenni.
Mindig itt vagyok Neked, ha szükséged van rám! Te is itt vagy nekem? Hiányzol! Az ajkam bizsereg. Vágyok egy csókra. Az elsőre Tőled! Annyira hiáynzol. Bárcsak hallhatnám a hangod. Azt a kis furcsa mosolyt a hangodban, mikor butának tartassz, vagy azt mondod lekicsinylőn ˝drágám˝. Bárcsak érzelem is lenne mögötte. Fogni szeretném a kezed! És Te ish foghatnád az enyém! Szeretlek!
Mikor fogod Te ezt mondani végre nekem?
Soha. Most ettől félek.

 

 


 

Hiányzol! Szeretlek!

 


 

Ui.: Remélem még valaha el tudlak majd felejteni.

 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

CriticalGirl2010. július 14. 12:32

gondoltam, h nem kritika, cs magamhoz állok így.. :))
Nem szeretem, ha sok a helyesírási hiba.. :)

Örülök, hogy olvastál. Köszönöm ^^
Igyekszem, de asszem ez sajnos nem lesz valami gyors.. :S

Törölt tag2010. július 14. 11:49

Törölt hozzászólás.

CriticalGirl2010. július 14. 10:11

Én hiszek benne, hogy egyszer majd elfeljtem. És talán egyszer majd kimondja azt amire vágyom.. de tartok attól, hogy enm tudok addig várni. Már rég nem várom... már csak a felejtést várom.
Köszönöm, hogy olvastok *-*
CGirl

hipervandor2010. július 14. 07:51

minden változik és minden elmúlik egyszer... nem is értem, hogy az emberek miért ígérnek örök érzéseket?! hiszen a következõ pillanat is bizonytalan... saját magunkat ámítjuk csak az örökké tartó szerelemmel... ez a legnagyobb hazugság a világon, mégis naponta többmillióan esküsznek rá...

Törölt tag2010. július 14. 07:30

Törölt hozzászólás.

Törölt tag2010. július 14. 07:14

Törölt hozzászólás.

CriticalGirl2010. július 14. 07:10

Sajnos annak az eredménye is látható volt (helyesírási hibák tömkelege :$) de ma már jobban vagyok, úgyhogy kijavítottam :))

Köszönöm, hogy olvastál :)

Törölt tag2010. július 14. 00:30

Törölt hozzászólás.