szöszi újra bevetésen

Becky•  2018. szeptember 5. 17:13

Ahogy elhagyjuk a Budapest végét jelző táblát ismét elfog a már ismerős érzés: újra úton vagyok. :)

Szerencsémre megadatott az a szabadság, hogy én dönthettem el, mikor kezdem a munkát az új helyemen. Egy hetet hagytam magamnak az átállásra. Több "lazsálást" most nem bírnék ki. Már így is érzem a zsongást, alig várom, hogy elkezdjem az új feladataimat.

De erre a kis időre akkor is szükség van.
Bármennyire is szívesen belevetném magam már most azonnal az új projektekbe, és bármennyire is tele van már most a fejem ötletekkel, ezt az egy hetet igenis meg kellett hagynom magamnak.


Kell ez a kis "gyászidőszak". Le kell zárnom magamban az előző helyről hozott impulzusokat. Ki kell tisztítani a fejem, hogy tényleg frissen tudjak belevágni a következőbe. Tényleg tiszta lapot szeretnék - a fejemben is.
Ezért nem sokat gondolkoztam rajta, gyorsan vettem két nemzetközi buszjegyet, nehogy már a szabad hetemet otthon töltsem, bezárva a kilencedikre... Nem, inkább kipipálok még két európai nagyvárost az idén.


Pár napra hátrahagyok mindent. Nem csak a munkát, de az embereket is. A szüleimnek persze küldök majd naponta egy-egy füstjelet, hogy élek. Viszont mindenki mást elhagyok kicsit. De főleg a férfiakat az életemben...

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Becky2018. szeptember 6. 20:29

@DonGiovanni: nem is az a célja :)

DonGiovanni2018. szeptember 6. 14:45

Számomra ez nem annyira értékes mű! De kinek mi

Mikijozsa2018. szeptember 6. 06:26

hatalmas, folytatnám :)

skary2018. szeptember 6. 06:23

úgyiskő :)