Gyakorlás gyümölcse

Ellabanya•  2020. május 24. 16:23  •  olvasva: 103

Már egy éve tart a felkészülés! A hét legalább 5 napján, és naponta kétszer! Egyszer reggel amikor még friss az elme, majd délután is, amikor már fáradt. Minden körülmények közt helyt kell állni! Fontos a gyakorlás, a kitartó összpontosítás, a minden részletre kiterjedő figyelem, és memorizálás. A feladatot végre hajtani elengedhetetlen: végig kell menni a kijelölt úton. Létfontosságú! Nincs kibúvó, nincs a mentálisan nehezebb napokon engedmény. A feladat minden egyes percben ugyan az. Gyakorolni, gyakorolni, ismételni rendszeresen, hogy végül amikor eljön az idő.....
- Ömlik az eső......szakad....az orromig sem látok el...... az ablaktörlő hatástalan....átláthatatlan vízfüggöny előttem..... ezt az utat így vakon lehetetlen teljesíteni!!
Mesteri hang fentről (avagy bentről.....lehet, hogy a narrátor!!? ) :
- Felkészültél, tudod teljesíteni, akkor is ha nem érzed magadban az erőt, a tudást! Hunyd be a szemed! Képzeld magad elé az út minden apró részletét, a jobb és bal oldali kátyúk pontos helyét, a hirtelen előbukkanó útszél leszakadásokat, és felgyűrődéseket, a felezővonal szaggatott fehérségét, a viszonylag vízszintes szakaszok egyenetlen szlalompályáját. Koncentrálj az esetleg hirtelen felbukkanó szembe fények veszélyére is! Ne feledd, egy év felkészülése van mögötted, az erő veled van! Végig tudsz menni a szentesi úton a munkahelyedig akkor is ha csukott szemmel kell vezetni!
Beértem, és szerényen megjegyezném, hogy egy hős vagyok. Ha nem hiszitek, járjatok erre, de csak nagyon nagyon megfontoltan , lassan. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Lonely_Wolf2020. július 23. 09:15

Nos, nem várt fordulat volt számomra a vége: egyáltalán nem erre számítottam a felkészülés címszó alatt. De frappáns volt. Tetszett. :)

Ellabanya2020. május 25. 12:47

@ezaz: @Mikijozsa: Köszi hogy olvastátok, és a véleményeket is !

Mikijozsa2020. május 25. 08:52

jó lett

ezaz2020. május 25. 08:38

klassz írás.
én több mint 30 éve vezetek. egy idő után a rutin elnyomja a parát.
persze minden kátyut nem ismerhetünk. és tél végén hatványozottan szaporodnak.

Ellabanya2020. május 24. 21:51

@Törölt tag: Remélem nem lett maradandó bajod! A felkészülés fontos Padavan! :D

Törölt tag2020. május 24. 19:15

Törölt hozzászólás.