Az értelem eutanáziája

Attila_the_hun•  2014. június 12. 22:41

Éjjel-nappal Budapest összefoglaló:

1. rész: a összejön b-vel, c szakít d-vel, (reklám) e összejön a-val, (reklám) a szakít b-vel, (előzetes az Éjjel-nappal köv. részéből) c kavar a-val, (reklám) e szakít a-val és várja a következő részt.

2. rész: e szakít a-val, c összejön a-val, (reklám) b összejön d-vel, (előzetes a Haverok közt köv. részéből) e összejön d-vel, (reklám) b rájön és szakít d-vel.

3. rész: (reklám) új szereplő= f is összejön a-val, a tehát kettős-ügynök, de c rájön és szakítana a-val, de reklám jön és várnia kell. D összejön c-vel, (reklám) érkezik g és ő is összejön c-vel, (előzetes az Éjjel-nappal köv. részéből) c most a-val jár, b irigy c-re, de „titokban” inkább a-ra, (műsorelőzetes, alcím: A televízió, mint az értelem eutanáziája ), d összejött b-vel, de b, még mindig irigy a-ra.

Ugorjunk: 50. rész: z összejön k-val, (reklám) i együtt jár A, B és C-vel, így akarja leplezni analfabetizmusát, közben b is összejön c-vel, (reklám) (előzetes a Haverok közt köv. részéből) k udvarol b-nek, de b-nek nem tetszik k, váratlan és izgalmas esemény: b tetováltat, (reklám) m találkozik n-el és összejönnek, (reklám) b összejön mindenkivel, de mindenki is összejön f-el.

51. rész: zs az utcáról beesik a kamera elé és összejön e-vel, a most senkivel nem jár, (reklám) (műsorelőzetes valamely tudattékozló sorozat köv. részéből) (reklám) i, szakít a-val és b-vel, de nem szakít c-vel, (reklám) a és b összejönnek, (reklám) f összejön az operatőrrel, az operatőr jól érzi magát és a néző is jól érzi magát.

Ugorjunk: 16342. rész: (reklám) ismét (reklám) (előzetes az Éjjel-nappal köv. részéből) a, b, f és k összejönnek i-vel, i-nek ez tetszik és mosolyog, zs összejön l-vel és szakít e-vel, e most pihen, de lehet, hogy tetováltat. (reklám) d tudat alatt összejön önmagával és meghasad, (reklám) l összejön f-el, f szakít az operatőrrel, (reklám) b-nek tetszik a rendező, de az nem színész, (reklám), ... meguntam.


Én tudom, hogy az élet túl hosszú, nehéz és unalmas végigszámolni 80 évet, az idő valóban értéktelen, merthogy a létezésünk, nem egy pillanat, tehát kell valami tevékenység amivel mögénk lökhetjük a végtelen óráink egy részét. De én mégis úgy gondolom, hogy kár a kameráért, kár az elektromos áramért és egyáltalán... kár bekapcsolni a tévét ha annak képernyőjén, csak illúzió a tartalom.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

AndrejMlotko2020. december 31. 13:24

Hogyha ezt látná ezt az is, aki élvezi a show-t és meg is értené az abszurditását, akkor talán felébredne a sok alvajáró.

Törölt tag2014. június 20. 10:24

Törölt hozzászólás.

Attila_the_hun2014. június 19. 23:59

@jeromos2: Ezt remélem nem tőlem kérdezted.

Törölt tag2014. június 19. 10:29

Törölt hozzászólás.

Attila_the_hun2014. június 19. 10:25

@Kandabula: Ha te mondod, biztos így van. Én csak A, B és C-ként ismerem őket.

Kandabula2014. június 18. 22:01

Én is így láttam történéseket. Amikor Béla már majdnem megdugta Jucit, kiderült, hogy Juci legjobb barátnője, Réka már régen összejött Zsoltival, akit viszont Bála tart ki, mert ő meg Feri unokahúga, akit Péter buliján ismert meg volna, ha Karcsi nem áll közéjük. De közéjük állt, így Dunnyuska minden reménye elszállt azzal kapcsolatban, hogy bármikor is Jenő legyen gyermekei apja.

Attila_the_hun2014. június 14. 15:49

Tudod, hogy most nagy igazságot mondtál?

Törölt tag2014. június 14. 10:47

Törölt hozzászólás.

Attila_the_hun2014. június 14. 09:49

Nincs akkora hatalmam felettük, illetve a feleségem rossz példáját követik.

Törölt tag2014. június 14. 09:24

Törölt hozzászólás.

Attila_the_hun2014. június 14. 09:08

A családom női egyedei nézik, én pedig kényszerűen hallgatom, mivel a gépem a tévé mellett leledzik velem együtt a sarokban.

Törölt tag2014. június 14. 09:00

Törölt hozzászólás.