1ső

Aradi_Gabor•  2022. február 26. 14:10  •  olvasva: 127

Helló blog!

Képzeld most, hogy írlak csupa érdekes ötletem van hogy mi mindent is lehetne csinálni veled. De és mivel a nagy darab fák és nagy darab fejszék találkozás történelmileg ritkán bizonyult sikeresnek ezért a közepesen rossz reklám szakemberi vénámmal most bölcsen elhallgatom az eljövendő fantasztikus idők bennem körvonalazódó terveit.

Mivel eddigi szó rakásaim erotikus mivoltuk miatt a regisztráció kerítése mögött leledzenek, ide próbálom a prózaibb dolgaimat kirakni. Természetesen nyájas olvasó teljes szívemből buzdíttanálak hogy merülj el az esztétikus erotikus szórakozásaimban is, már amennyiben temperamentumod és kíváncsiságod eme utak felé terel.


12jük itt található https://www.poet.hu/szerzo/Aradi_Gabor

Amennyiben itt azt látod hogy a szerzőnek nincsenek versei vagy törölte őket akkor nem vagy belépve és regisztrálnod kell magadat mivel a verseim erotikus tartalmuk miatt csak regisztrált és belépett felhasználók számára láthatóak, ha a beállítások között kipipálod a 18+ kategória megjelenitését is. Ez alapból nincsen bekapcsolva neked kell külön bejelölnöd.


És akkor bemelegítésnek egy korai rövid írásom a misztikus belső utakról stb. stb. és mint mindig az érték benned születik meg én csupán csak a szócső vagyok:



A hely


Kell egy hely, a teren és időn kívül. Egy ajtó ami kizár, megszüntet mindent a külső humanoidok impulzus vezérelt kényszerességéből. Ahol béke van minden porszemben és átitatja a galaxis andalító háttér rezgése. A lélek feltöltő ahol a negatív energiák ölelésekben oldódnak és szinte eseménytelen boldog unalomban olvad a lét egyszerű őszintesége. Itt nyílik bennünk meg az idő előtti mélységből a rejtett dal amit mind ismerünk és önmagából önmagába bújva, tér-prizmák vetületein át újra a semmi partján ülve mind hallgatjuk.



És a szórakó előadásában is…

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!