Mono Logó

Aphrodite77•  2023. december 9. 13:53

Heti mese

A hét első napján más egészségügyi problémára kértem a háziorvostól gyógyszert a szakrendelésen. Vesztemre, még aznap este kitört rajtam a lázas, köhögéses nyavalya. Sosem várom kedvesemtől a törődést, nem is nagyon kapok, inkább számonkérést, miért nem vagyok képes kivenni részem a két kutya sétáltatásából, ellátásából lázas állapotban. 

Majd rá két napra kedvesemen is kitört a betegség. Vele ellentétben, figyeltem a lázát, itattam, gyógyszert kapott. Átvettem a kutyusok ellátását, mivel valamennyire bírtam már magam vonszolni. Hozzáteszem: egyikük, a fiatalabb fiúcska túl impulzív az utcán. Elkél hozzá a gazda fizikai jólléte.

Ma szombat van. Még ma is gyatrán érzi magát kedvesem, de már tudja magát terhelni. Reggel láttam rajta, hogy nagyon magába van fordulva. Kérdésemre nagy nehezen kibökte, hogy szégyeljem magam, amiért hazahoztam a fertőzést és őt is megbetegítettem. (Belemehetnénk abba, ki, milyen fizikai állapotban megy be a munkahelyre. Teljesen biztos vagyok benne, hogy a közvetlen munkelyi szobatársam, egy hölgy, aki egoizmusból nem feküdte ki, sem nem különítette el magát maszkkal, többünket megfertőzött. Mindegy is. Ő tipikusan olyan, hogy megtesz ilyet máskor is.)

Szóval: sokszor elgondolom, vajon hogyan juthattunk el erre a szintre párkapcsolatilag: én vagyok a világ rossza, ő a tiszta, önzetlen, mindennapi itthoni dolgait tökéletesen végző. Én a nagy senki, mert egyaltalán el merek járni 8 órában dolgozni, biztosan csak azért, hogy addig se legyek itthon, viszont riszálhatom magam bárkinek, mert ugye, aki dolgozni jár, az csakis alibiből, a háttérben kufircol...

Röviden ennyi.

Aphrodite77•  2023. július 11. 10:01

Senki nem beszél

De szörnyű.

Hogy valaki csak addig érdekes, amíg a munkája miatti veszteséget kell emlegetni. Azt is feltűnő teátrálisan. Majd, miután két segítséget is kap az elvesztett helyett, mintha minden a legnagyobb rendben menne. 

Ennyi egy élet.

Aranyos Anikó, vigyázzanak Rád az angyalok.

Mához egy éve írt a családod nyilvánosan, hogy elmentél közülünk. 

Miért ilyen érzéketlenek az emberek? Ezt nem lehet kibírni.

Aphrodite77•  2022. december 12. 08:02

Ha iku

(terror)

(ha iku)


gyanúsításkor

Te érezd rosszul magad

áthitt értelem


(2022. 12. 12.)

Aphrodite77•  2022. augusztus 20. 12:26

ISTVÁN

Itt kérem az Eget megbocsájtásra:

Suhannak felettem a napok,

Teérted ritkábban fáj idebenn,

Velem van mégis gondolatod.

Áldott legyen neved bármikor,

Nap vagy az éj is a társad.


Angyalok éneke ringasson,

Puha gyolcsod szeretetük legyen:

Utaid sugarán csupa béke.

Nézz, gyere védöleléssel,

Add nyugodalmad a tájnak,

Kikövezve helyünk teköréd.

Aphrodite77•  2022. augusztus 11. 11:42

Veszteség (kezdemény)

súlyt gyarapítva

nehezfém ül a szívbe

oldhatatlanul.