Napsugár

Napsugar0607•  2020. május 14. 17:58

Széttört jegygyűrű (X. befejező rész)

 

Petra így is szeretett Márkkal találkozni, hogy nem közeledtek egymás felé csupán beszélgettek, sétáltak, felvidították kicsit az amúgy szürke időket. Márk tudta, hogy Hannánál megkezdték a kemoterápiás kezelést, hiszen folyamatosan tartotta a kapcsolatot Hanna kezelőorvosával.
Féltette a lányt, de nemcsak ő Petra is aggódott érte hogyan fog a lány gyenge szervezete reagálni a kezelésekre.
Hanna megkapta a harmadik kemoterápiát mikor azt vette észre csomóstól hullik ki a haja sírt. A nővér megnyugtatta, hogy ez ilyenkor természetes. Mikor bement Krissz és meglátta, hogy a barátnője kopasz legszívesebben sírt volna. De neki nem szabad akkor felzaklatja Hannát is. Inkább próbált valami poént elütni ami nem nagyon vidította fel Hannát. Szemmel láthatóan a lány nagyon elvolt keseredve, és félt.
- Királylány! olyan szép vagy így is tudod, mint egy porcelánbaba annyira tiszta és szép az arcod. Szeretlek !Mindenhogy Szeretlek Hanna! Ne szomorkodj szépen kérlek, mert az nem tesz jót neked.
Gyere menjünk le a parkba sétáljunk egy jó nagyot. Krissz letolta Hannát a parkba sajnos olyan gyenge volt nem bírt járni. Próbálta vele a szép emlékeket felidézni, mikor a tónál voltak és csónakáztak, vagy mikor kerékpároztak hegyi túráztak. Hannának jobb kedve lett és a friss levegő is nagyon jót tett neki. Aznap este maradék nélkül elfogyasztotta a vacsoráját.
- Királylány! Most már mennem kell! Krissz gyengéden megcsókolta a lányt. Megsimogatta az arcát.
Hannának jól esett a gyengédség.
- Jó Éjszakát Krissz!
- Jó Éjszakát Királylány!
Krissz hazafelé nagyon szomorú volt nem tudta mi lesz a vége hogyan fog Hanna szervezete a továbbiakban reagálni a kezelésre. Mikor meglátta a lányt kopaszon szinte megállta benne a levegő, de ezt muszáj volt palástolnia Hanna előtt. Bátor jött elé a hűséges kutyája még kint maradt a kertbe kicsit játszott bátorral próbált megnyugodni. Később rossz érzésekkel a szívében elaluldt.
Másnap bement a lányhoz a lány mintha minden kemoterápia után egyre rosszabbul lenne sokat fogyott hányt, eldöntötte Krissz, hogy beszél a kezelőorvosával nem-e kellene a lánynak másfajta gyógykezelés is. Megnyugtatta a kezelőorvos, hogy Hanna a legjobb gyógyszereket kapja.
- Királylány! mit szeretnél miről meséljek neked ma?
- Krissz meséld el nekem azt a romantikus éjszakát mikor táncoltunk illatgyertyát gyújtottunk majd…..eggyé váltunk és örömtűzijáték kezdődött a tiszteletünkre. A fiú elmesélte a lánynak azokat a gyönyörű pillanatokat. Hanna szemeiből a könnycseppek folytak nem volt biztos benne valaha az életben átél-e hasonló szép órákat.
Márk nem tudott megnyugodni, és erősen élt benne a bűntudat. Beszélnie kell Hannával és bocsánatot kérnie tudnia kell a lánynak, hogy az az ütés egy véletlen mozdulat volt csupán és nem akarta bántani. Márk másnap bement Hannához halkan kopogtatott a kórterem ajtaján.
- Tessék!- szólt Hanna gyenge hangjával.
- Hanna enged meg pár percre bejöjjek hozzád.
- Mondd Márk!
- Hanna nem tudok megnyugodni amíg nem tudod, hogy az a mozdulat véletlen volt csupán soha nem tudtalak volna bántani, vagy megütni. Szerettelek téged most is szeretlek szeretem benned azt a kislányos szépségű bájt, törékeny termetedet. És imádkozom érte, hogy minél hamarabb gyógyulj meg rossz így látnom téged szinte elemészt a fájdalom, hogy betegnek tudlak nagyon bánt.
- Meghallgattalak Márk. Most légy szíves hagyd el a kórtermet ez a bocsánatkérés nem egyenlíti ki bennem azt a fájdalmat, hogy meg kellett műtsék a fejemet mert vérrög keletkezett benne. Nem is foglalkoztál velem már aznap éjszaka pedig láttad a falhoz estem. Nem voltál mellettem, mert már akkor Petra járt a gondolataidban. Hagyd el a kórtermet!
Márk tudta Hanna nem fog neki soha megbocsátani és igaza volt akkor már ismerte Petrát. Talán ezért volt kevesebb türelme a törékeny lányhoz, hisz az energikus Petra ellentéte volt.
Reggel bement Krissz Hannához elég gyengének látta muszáj volt szinte megetetni vele pár falatot, mert már attól félt a fiú Hanna ki fog száradni.
- Királylány! mondd nekem fáj valahol?
- Igen Krissz minden kezelés után iszonyúan fáj a fejem és nagyon gyenge vagyok már a levegővétel is nehéz számomra.
- Nővér! Hozzanak Hannának fájdalomcsillapítót, mert nagy fájdalmai vannak.
- Uram a barátnőjének két órája adtunk erős fájdalomcsillapítót most egyenlőre többet nem kaphat.
Krissz hazefelé menet az egész utat végigsírta látta, hogy Hanna egyre gyengébb és attól félt a rák erősebb lesz, mint a lány. Nehezen tudott elaludni félt vajon mit hoz a következő nap számukra.
Másnap Krissz mielőtt bement Hannához vett neki egy csokor virágot liliomot, mert azt nagyon szerette fehér liliomot. A kórterembe érve földbe gyökerezett a lába lehangolt kép fogadta. Hanna halálsápadtan feküdt az ágyban olyan csontsovány volt szegényke alig lehetett ráismerni. Felvolt neki kötve egy infúzió.
- Királylány! nézd hoztam neked kedvenc virágot.
- Köszönöm Krissz, nagyon kedves vagy a lányt meghatotta Krissz figyelmessége.
Bejött a kezelőorvos és beszélt Krisszel.
- Uram! a barátnőjének a szervezete nagyon rosszul reagál a kezelésekre mi sem tudtuk ezt előre, ezért úgy döntöttünk holnaptól leállítjuk a kezelést. Sajnos nincs értelme. Hanna szervezete ehhez már gyenge. Előrehaladott állapotban van a betegsége ezt előre nem tudhattuk.
- Krissz most sírt először a lány előtt- Dr Úr! – csináljanak valamit! valahogy erősítsék fel Hannát!
- Uram! mindent megtettünk és megteszünk.
- Krissz! Hanna soványka keze Krissz kezét kereste. Ne sírj kérlek, számomra a hálál egy megváltás lesz. Ezt a nagy fájdlamat, amit napról napra elszenvedek ez már így nekem nem élet. Magammal viszem az emlékeinket és a mennyei házam teleszórom vele így sohasem leszek egyedül mindig velem leszel.
- Királylány! nagyon „Szeretlek”
-"Szeretlek"Krissz.
És Hanna szeme lecsukódott mintha elaludt volna, de Krissz észrevette Hanna egyre gyengébben veszi a levegőt.
- Királylány! itt ne hagyj! Krissz zokogott.
- Dr Úr!- jöjjön Hanna nagyon rosszul van alig lélegzik.
- Uram! Szereti ön a barátnőjét?
- Igen, nagyon szeretem.
- Akkor hagyja nyugodtan, békésen fájdalommentesen meghalni látja, mintha csak elaludt volna. Sajnos Hanna számára az elmúlt időszak nagyon kemény volt mindennap komoly fájdalommal élt. Gyenge volt már a szervezete a kezelésekhez, azért nem bírta ki.
Krissz zokogott végig ki a kórházból szaladt hogy hova azt nem tudta legszívesebben el a világból Hanna után. A tónál találta magát, ahol Hannával kellemes napokat töltöttek. Vadkacsák úszkáltak most is a tavon. Krissz beleordított a csendbe széthasította a nyugalmat! – Királylány! "Szeretlek”- Miért hagytál itt? Nem érzett még nagyobb fájdalmat, mint akkor.
Másnap felhívta Márkot elmondta neki mi történt tudták a lánynak senkije nincs így ketten gondoskodtak a temetéséről.
Márk hasonlóan kitört magából, mint Krissz.
- Mit mondasz meghalt Hanna?????? Istenem! ezt nem hiszem! Huszanhat éves volt csupán erősebb volt a rák, mint ő?
- Sajnálom Márk! Meg kellene beszélnünk a temetést.
- Természetesen méltóan eltemetjük, mert rajtunk kívül senkije nem volt.
Márk lerohant aznap a csehóba megörül úgy érezte iszonyúan zakatolt a feje. Hanna nincs többé! Képtelen felfogni! Rohant a csehóba halálra issza magát és elmegy Hanná után- gondolta.
- Valami töményt kérek! Erőset jó sokat!
- Uram! csillapodjon máris adom.
Márk a tizedik pohár tömény italnál tartott, mikor a pultos lány rászólt ideje lenne távoznia.
- Uram! Nem tudom kiszolgálni tovább!
- Mit mondasz Te kényes liba??????? ( anyuci elkényeztettet kislánya) Szétszakít a fájdalom meghalt a menyasszonyom huszonhat évesen rákban….. érted????Szenvedett napról- napra küzdött a kór mégis legyőzte. Mit tudsz te az életről smink, műköröm……..fejben meg egy nullák vagytok. Érzelemnélküliek!
Krissz Hanna temetésére fehér liliom csokrot készítettet Márk vörös rózsát. Egyházi temetés volt szépen megszervezték a lány búcsúztatását. Temetésen Hanna régi kollégái, szomszédok Márk és Krissz voltak jelen. Petra nem bírt ott lenni a temetésén, hiszen tudta Márk még együtt élt Hannával, mikor őt megismerte, és közelebb kerültek egymáshoz. Bűntudatott érzett talán szerelmi bánatába betegedett bele a lány. Otthon gyújtott egy gyertyát érte. Krissz szinte beleroskadt a bánatba több évet öregedett. A temetésen féltékeny szemekkel nézett Márkra neki több év jutott Hannából. Krissznek csupán három hónap ebből két hetet voltak teljesen együtt, mint Nő és Férfi a többi alkalom barátkozás volt. És nem tudott vigyázni a törékeny lányra?, hanem hazudott neki és megcsalta. Ő vigyázott volna rá, mint egy porcelánbabára Számára röpke idő jutott Hanna életéből. És mégis mennyire megszerette. Krissz haragúdott Márkra, amiért egyedül hagyta a lányt. Aznap, mikor Hanna temetése volt végig szitált az eső még az ég is siratta a törékeny, kislányos bájú lányt.


Napsugar0607•  2020. május 14. 17:45

Széttört jegygyűrű (IX. rész)

Másnap reggel Hanna kezelőorvasa bement a lányhoz.

- Hanna, ha ön is úgy gondolja két hétre hazaengedem, míg el nem kezdjük a kemoterápiás kezeléseket az új ct felvétel igazolta, hogy sikeresen eltávolítottuk a vérrögöt.

Hanna nagyot mosolygott a hír hallatára.

- Dr Úr! Ez nem kérdés, hogy hazaszeretnék menni két hétre. Míg az újabb kezelések el nem kezdődnek.

Azon nyomban felhívta Krisszt. És elmondta neki a jó hírt.

- Szia Krissz! Képzeld az orvosom azt mondta két hétre hazamehetek, amíg el nem kezdjük a kemoterápiát.

- Ez szuper Királylány!- csomagolj, és máris érted megyek.

Krissz egy órán belül a kórházban volt Hannáért. Mindketten nagyon örültek, hogy a lány hazajöhet , még ha csak két hétre csupán. Útközben megálltak az egyik fagyizónál jó idő lévén fagyiztak egyet.

- Királylány! Én nagyon féltelek téged. Krissz megsimogatta Hanna arcát mit szólnál hozzá, ha két hétre hozzád költöznék ne vedd tolakodásnak csak azért, hogy segítsek neked mindenben. Bevásárlás, főzés, mosás, vasalás takarítás.

- Örömmel fogadom Házvezetőnek!- viccelődött a lány jót nevettek mind a ketten.

Megérkeztek Hannához alaposan kiszellőztettek kipakoltak és főztek egy közös ebédet. Csirkét sütöttek köretet készítettek gyümölcsöt turmixoltak. Elfogyasztották az ebédet. Kimentek az udvarra. Bátor a hűséges kutyus nem tudod betelni Hannával állandóan körbeugrálta, nyalogatta a lábait, kezeit. Olyan jól érezte magát Hanna otthon és, hogy mellette volt Krissz az valami mesebeli álom a lánynak. Későre járt Krissz átölelt Hannát finoman megcsókolta. A lány beleremegett ebbe a csókba, hiszen az elmúlt idők gyötrelmei újra elfeledtették vele a gyengédség érzését.

- Királylány! menjünk be, meg ne fázz!

Mindketten vettek egy finom aromájú fürdőt. Majd mint még soha lefeküdtek Hanna ágyára együtt.

Ez még nem fordult velük elő, hogy együtt töltsék az éjszakát.

- Hanna meg kellene gyújtanunk egy illatgyertyát mit szólsz hozzá?

- Jó ötlet!

Kellemes illat bejárta a lakást Krissz bekapcsolta Hanna kedvenc lassú zenéjét.

- Királyány! gyere táncoljunk erre a romantikus zenére. Csupán egy-két lassú lépés.

Hanna arcára széles mosoly vetült ki. Táncoltak csak ketten a szobában. Krissz finoman vezette Hanna lépéseit olyan jó volt újra a karjaiban tartania a törékeny teremtést. Mennyi báj, kislányos kedvesség él ebben a lányban. Te jó ég! Annyira ritkaság a mai lányok között.

Táncoltak egymáshoz simultak kicsit keringőztek. Krissz gyengéden megcsókolta Hannát amitől a lány léptei megtorpantak. Beleremegett újra az egész lénye. A fiú csak csókolta és becézte a lányt ajkaival. Aztán gyengéden az ágyra fektette. Kibontatta ruhájából Hanna nagyon érzékenyen reagált minden testi érintésre. Hiszen ez a lány hosszú idő óta megint csak a rossz dolgokat kapta az élettől.

Finoman és nagyon gyengéden végigcsókolta Hanna testét. Hanna remegett.

- Királylány! olyan szép vagy! És Én annyira beléd szerettem.

- Szeretlek Krissz!- szólt fátyolos hangon Hanna.

Romantikus zene, finom illat, megfeledkeztek most mindenről megszűnt a külvilág nehézsége.

Krisssz csókolta a lányt gyengéd volt Hannához nagyon gyengéd.

- Királylány! Te is szeretnéd?

Hanna egy szóval válaszolt és ez éppen elég volt Krissznek.

- „Szeretlek”

Szenvedélyes csókokba összeolvadt testük. Mennyire más volt ez Hannának, mint Márkkal milyen gyengéd volt Krissz és mennyire figyelmes. Több szeretet volt ebben az egy együttlétben, mint Márkkal hosszú évek alatt.

- Királylány! Nagyon Szeretlek!

- Krissz még soha nem éreztem ehhez hasonlót. Nagyon jó volt veled.

Ebben a pillanatban tűzijáték hangjára lettek figyelmesek biztosan a városban volt rendezvény és annak tiszteletére rendezték.

- Hallod Királylány? ez a mi szerelmünk beteljesedésének az örömtűzijátéka.

Az ablakhoz mentek átölték egymást és nézték a tűzijátékot, ami most kivételesen szép volt.

Petra és Márk egyre ritkábban találkoztak. Egy nap bement Márk a munkahelyre megnézni hogyan halad az új fejlesztési tematika. Találkozott Petrával a lány nagyon megörült neki.

- Márk nem ebédezünk együtt?

- Drágám! Te még dolgozol.

Nem baj János elengedett erre a délutánra. Hangulatos kis vendéglőbe mentek a város szélére, ahol jól lehetett látni a hegyvonulatot még a levegő is kellemesebb volt, mint bent a városban.

Elfogyasztottak egy finom ebédet. Majd sétáltak a hegyi ösvényén. Milyen rég érintette meg Márk Petrát mennyire eltávolította őket Hanna betegsége.

Márk óvatosan megérintette a lány vállát Petrának jól esett a közeledés hónapok óta nem érezte Márk szerelmét.

Megölelte Petrát.

- Petra! rossz volt nélküled és csak az emlékeink derítettek kicsit fel az elmúlt időben sok keserűség ért.

- Tudom Márk! Nekem is hiányoztál és nagyon féltem attól, hogy a szerelmünk végét fogja jelenteni Hanna betegsége.

- Drágám! ne mondj ilyet a lánynak szüksége volt rám, mert nincs senkije. Magára nem tudtam hagyni.

Nem engedlek ki az ujjaim közül, hiszen megmondtam neked csak veled tudom elképzelni az életem.

- Egy energiabomba vagy kolléganő!

Ezen jót nevettek mindketten.

- Drágám! adj nekem egy kis időt most időt kérek tőled engem Hanna betegsége annyira nagyon felzaklatott. És úgy sajnálom a lányt képtelen vagyok szerelmes órákat tölteni veled. Az ölelésen kívül nem tudok mást nyújtani. Hanna nekem a menyasszonyom volt együtt éltünk.

Ez nem azt jelenti, hogy szerelmemmel jobban szeretem, mint téged. Hiszen mint egy vulkán úgy törtél fel az életemben. Madrid az az egy hónap eldöntötte bennem a kételkedő kérdéseket. Veled akarom leélni az életemet. Időt kérek! Míg Hanna meg nem gyógyul.

- Semmi baj Márk! Kissé rosszulesett Petrának ez a hűvösség, de megértette a fiút.

Sétáltak még egy kicsit gyönyörködtek a tavaszi tájban a forrásban, ami a hegyből csobogott.

Aztán mindketten hazamentek.

Hannának és Krissznek nagyon jól teltek a napjai. Gyakran mentek sétálni, kerékpározni, és még azután a szerelmes éjszaka után mindkettőjükben nagyobb lángra kapott az érzelem. Elválaszthatatlanok voltak. Krissz mindennap bevásárolt Hannának nem hagyta, hogy a lány cipekedjen a ház körül is ellátta a teendőket. Vigyázott Hannára. Szép napok voltak. Feledhetetlen idők kettőjük számára. Elröppent a két hét és Hannának visszakellett menni a kórházba. Krissz miközben vezetett a kórház felé görcsbe volt a gyomra. Nem akarta visszavinni a lányt legszívesebben ott maradtak volna az öreg házba életük végéig együtt. Rossz érzés volt újra azzal szembesülnie, hogy Hanna kórházban van és beteg.

Beértek a kórházban a kezelőorvos már várta őket.

- Üdvözletem Hanna! Szinte kivirult az elmúlt két hétben.

- Dr Úr! életem legcsodálatosabb két hete volt Hanna boldogságtól ragyogó szeme és arca mindent elárult az orvosnak.

- Amikor kipakolt jöjjenek be a szobámba. Várom önöket.

Krissz ideges lett félt, hogy az orvos mit fog mondani. Tudta elkezdődik a lánynál a kezelés és felveszik a harcot a rákkal szembe.

- Dr Úr! Itt vagyunk hallgatjuk.

- Hanna holnaptól megkezdjük önnél a kemoterápiát zsugorítjuk a daganatot meglátjuk ez mennyire lesz hatásos. Ha nem érjük el a kívánt eredmény, Akkor sajnos ki kell műtenünk a tumort, de erről még ne beszéljünk.

Hanna megijedt sírás volt rajta, de már sírni sem tudott. Utálta az egész betegséget, és hogy pont ő legyen rákos huszonhat évesen. Mikor itt van Krissz lángol közöttük a szerelem. És ezeket a szép időket beárnyékolja a betegsége. Most először érezte úgy, hogy igazságtalan vele a sors és kudarcra van ítélve az élete.

Hanna másnap megkapta az első kemoterápiát hányningere volt, aztán hirtelen sugárban kihányt mindent. Krissz nagyon megijedt szólt az orvosnak. Az orvos megnyugtatta , hogy ez ilyenkor természetes. De biztonságképpen felkötött a lánynak egy infúziót. Hanna a fajdalomtól kimerülten elaludt.


Napsugar0607•  2020. május 14. 17:44

Széttört jegygyűrű (VIII. rész)

Krissz meglepődött, mikor meglátta Márkot azt sem tudta ki a férfi. Nagyon zavarba jött.

Márk sem számított erre a szituációra, hogy Hanna betegágya mellett egy idegen férfit talál.

Márk intelligensen bemutatkozott. Közben eszébe jutott, amit az orvos mondott, hogy Hannához volt bent a szomszédja valószínű a szomszéd srác lehet, akivel Hanna összebarátkozott.

- Jó Napot Márk vagyok! Hanna volt vőlegénye.

- Jó Napot Krissz! Hanna új szomszédja.

Mi történt Hannával, hogy vért kap? Márk nagyon meg volt ijedve biztosan valami komoly baj lehet, ha már a lánynak vért adnak. Majdnem rosszul lett a hirtelen jött ijedelemtől.

- Hannát megműtötték mert vérrög volt a fejében, ami elzárt egy fő eret. Nem is tudta Krissz említést tegyen a tumorról amit az agyában találtak jobbnak látta, ha majd ezt a rossz hírt Hanna fogja közölni a volt vőlegényével Hiszen együtt éltek több idő köti Hannához, mint őt, aki elvitte koncertre egyszer bográcsoztak meg pár alkalommal túrázni voltak.

- Maradjon Márk! valószínű Hanna nemsokára felébred Én már úgy is menni készültem. Csendesen elhagyta a kórtermet. Amíg kiért a kórházból a sírás fojtogatta, ami férfi esetében ritka. Hogy lehettem ilyen naiv? Miből gondoltam Hannának Én vagyok az egyetlen közeli hozzátartozója? Miért tápláltam gyengéd érzelmeket a lány irányába? Mikor tudtam élettársa volt, aki egyben a vőlegénye. Nyilván erős az érzelmi kapocs közöttük. Krissz észre sem vette és arcáról könnycseppek folytak, ami az égszínkék ingére hullt. Fájt a fiúnak más férfit tudni Hanna közelébe. Hiszen beleszeretett a lányba. Most még is úgy találja helyesnek, ha ő a háttérbe vonul. És Hannát a volt vőlegényére hagyja.

Márk Hanna ágya mellé ült és szótlanul nézte a lányt. Istenem! milyen sápadtank látom nagyon megviselt a szervezete. Erőtlen és gyenge.

Hanna kezelőorvosa lépett be a szobába

- Jó Napot! Nos, hogy van Hanna ébredezik már?

- Jó Napot Dr Úr! nem, még Hanna nem ébredt fel.

Elmondaná nekem, hogy mi a betegsége a volt menyasszonyomnak?

- Sajnos két rossz hírt kell közölnöm önnel. Az első Hanna agyában találtunk egy vérrögöt, amit azonnal el kellett távolítani, mert érelzáródáshoz vezetett volna. Második az agyvelőben találtunk egy öt cm –es tumort.

- Uramisten! Márk mikor meghallotta a tumor szót majdnem összeesett ott a kórteremben. Ez nem lehet….ezt nem hiszem!!! Még olyan fiatal hogyan lehetséges az, hogy agydaganata van?

- Uram ezek lehetnek genetikai tényezők is nem életkorhoz kötöttek. Volt Hanna családjában rákos beteg?

- Igen, az Édesanyja.

- Látja Uram! Közben megnézte Hanna fején az orvos a kötést nem-e vérzett át és udvariasan elköszönt.

Bejött a nővér lekötötte az üveget kivette a tűt Hanna karjából lecsöpögött a vér.

Hanna erre a mozdulatra felébredt. Nagyon gyengének érezte magát és iszonyúan fájt a feje.

- Hanna! Hanna!

- Hanna erőtlenül nyitogatta a szemét azt hitte Krissz ül mellette.

- Márk! mikor felismerte a férfit úrrá lett rajta a csalódottság. Márk nyomatékosan megkértelek, hogy ne gyere be hozzám a kórházba. Komolyan gondoltam! Tartsd tiszteletbe a kérésemet. És egy vérrög volt a fejemben most azért műtöttek meg. Nem mondtam el az orvosnak , hogy valószínű az az ütés okozhatta mikor megütöttél és falnak csapódtam. Hagyj engem! Hagyj! Miattad szenvedek! Soha nem akarlak látni!

Márk remegett megértette, amit Hanna mondott neki és többet nem fogja keresni majd a kezelőorvosától érdeklődik. Az az ütés okozta a vérrögöt mikor falnak esett? Még jobban ideges lett nem bírt uralkodni zavaros érzelmein. Ő ezt nem bírja elviselni. Miatta szenved Hanna! Valóban az a legkevesebb amit tehet érte, hogy békén hagyja. Lehet a szomszédfiú őszintén megszerette. Viszont benne újra olyan nagy bűntudat élt, hogy innia kellett ezt tiszta ésszel nem bírta feldolgozni. Bement a csehóba és erélyesen annyit mondott a pultosnak.

- Kérek valami töményt! Hagyj marja a torkom gyomrom gondolta Hanna szenved szenvedjek Én is! érezzem mi a fájdalom…..érezzem! Úgy ahogy Hanna érzi ebben a nehéz pillanatban.

Éjfélig maradt a csehóban Petrát sem hívta fel több pohár tömény itallal akart enyhíteni bűntudatán.

Hanna fejéről levették a kötést a seb szépen gyógyult Hanna egyre erősebb lett. Iszonyúan hiányzott neki Krissz nem értette hogy teheti meg vele a fiú napok óta be sem megy hozzá. Meg kell tudnia mi lehet az oka. Vett egy jó nagy lélegzetet és felhívta a fiút.

- Helló, Krissz!

- Hanna! Krissznek könny szökött szemeiben. Hogy vagy királylány?

- Jobban vagyok, de Te miért nem jössz be hozzám?

- Hanna találkoztam a kórházban a volt vőlegényeddel nem akarom hogy konfliktus legyen kettőtök között, Én csupán egy jó szomszéd vagyok.

Jó szomszéd? Te jó ég! Hogy fogalmazhatott így Krissz már elfelejtette a fiú, hogy szerelmi szálak kezdtek kibontakozni kettőjük között.

- Krissz Én szakítottam Márkkal határozottan elküldtem. Látni sem akarom lezártam a múltat. Szeretném, ha bejönnél. Várlak!

Krissznek nem kellett több, mint egy kamasz fiú úgy hajtott be a kórházba sietett ahogy csak tudott a szíve torkában dobogott. Hanna! Igen a lány is úgy érez iránta, ahogyan ő! Istenem! mennyire szereti ezt a törékeny, gyenge teremtést.

- Királylány! Mikor meglátta Hannát örömében megcsókolta mohón, vágyakozón olyan szürke volt számára mindennap , amit a lány nélkül töltött.

- Krissz! Vártalak. Jobban vagyok kicsit megerősödtem. Azt mondta a nővér, hogy lemehetünk sétálni a parkba egy órára, mert szükségem van a friss levegőre.

- Királylány! Örömmel teljesítem kérését. Krissz úgy elragadtatta magát szinte az ölébe vitte le a lányt a parkba. Nagyot sétáltak átölelték egymást Krissz többször megcsókolta a lányt, ami nem volt ellenére Hannának most már egyértelmű volt mindkettőjük számára iszonyúan egymásba szerettek!

Petrának nagyon hiányzott Márk így egy reggel átment hozzá. Márk sokára nyitott ajtót a fiú szemein látta, hogy valami nagyon bántja.

- Márk mi baj van?

- Hanna nagyon beteg agydaganata van. Nem bírom ki ezt a fájdalmat fiatal kora ellenére rákos beteg legyen.

- Úristen! Márk ez szönryű!

- Igen az! Gyere be főzök egy erős feketét csak így bírom ki. Márk lefőzte a kávét közben Petra látta a fiút szinte megöregítették az elmúlt napok történései. Közelebb ment hozzá vigaszt akart nyújtani neki kicsit enyhíteni akart a fájdalmán.

- Petra! Hagyj most nem tudsz megvigasztalni Márk eltolta Petra közeledését.

A lány ezt kissé zokon vette, de megpróbálta magát Márk helyébe képzelni. És megenyhült a fiú irányában.

Megitták a jó erős feketét beszélgettek még egy kicsit aztán Petra tanácsot kért a munkahelyi feladatokkal kapcsolatosan. Majd elköszönt a fiútól és hazament.

Krissz és Hanna egy óra múlva mentek fel a parkból olyan jót tett a lánynak a friss levegő hogy szinte kipirult. Elfogyasztotta a vacsoráját közben viccelődtek a fiúval hangulatosan telt az este.

- Krissz holnap reggel szeretném, ha bejönnél hozzám, mert a kezelőorvosom beszélni szeretne velem azt hiszem, valami komoly dolgot akar mondani. Jobbnak találom, ha mellettem leszel.

- Királylány ez természetes, hogy bejövök.

Krissz egész úton miközben vezetett hazafelé azon gondolkodott mit akarhat mondani a kezelőorvos szinte alig tudott a vezetésre összpontosítani, mert görcsbe rándult a gyomra. Eszébe jutott a tumor, ami Hanna agyában van. Volt egy olyan érzése az orvos a rák gyógyulási folyamatát akarja velük megbeszélni. Elszomorította ez a tény még mindig alig bírta felfogni, hogy a lány halálos beteg.

Lement a városi tóhoz ahová Hannával kerékpároztak ki egy pár alkalommal. Vadkacsák úszkáltak a tavon Krisszből feltört a sírás Nem akarja Hannát elveszíteni! Nem akarja, hogy a lány ne élje túl a rákos

betegségét.

Másnap reggel hét órára bent volt a kórházban. Vidáman üdvözölte Hannát elrejtette, hogy mennyire fél, mit fog közölni velük az orvos. Viccelődött a lánnyal próbálta jobb kedvre deríteni.

- Jöjjenek a szobámba kérem! – szólt az orvos.

- Hallgatjuk Dr Úr! mondták higgadtan.

Hanna sebe szépen gyógyul, ezért arra gondoltam két hét múlva megkezdhetjük a kemoterápiás kezelést, hogy zsugorítsuk a tumor méretét. Valamint ne induljon osztódásnak a rákos sejt és más szövetekben is esetleg áttétet képezzen. Fontos az idő! Nem szeretnék késlekedni!

- Dr Úr! Megértjük tegyen belátása szerint. – szólt Krissz

Hannának nem jött ki hang a torkán.
Napsugar0607•  2020. május 14. 11:49

Széttört jegygyűrű (VII.rész)

 

Márk másnap reggel nagyon zaklatottan ment be a munkahelyére. Petra, mikor meglátta tudta Márk arckifejezéséről, hogy nagy baj lehet.

- Szia, Márk!

- Szia, Petra!

- Rosszkedvűnek tűnsz.

- Hannát bevitték a kórházba egyenlőre még vizsgálják nem lehet tudni semmi konkrétat mi lehet a baja. Nagyon aggódom érte bárhogy is alakult vele a kapcsolatom a menyasszonyom volt, akivel együtt éltem.

-Természetesen Márk. Megértelek.

- Petra nem tudod János bejött már? Kérni szeretnék tőle két hét szabadságot muszáj Hanna mellett lennem amíg nem körvonalazódik mi van vele. És nem kezdik meg a gyógyító terápiát a lánynál.

- Márk menj csak nyugodtan. Majd szólok Jánosnak, hogy a Te feladatkörödet is ellátom. Együttérzek veled.

- János bejöhetek?

- Gyere csak Márk, egész nyugodtan!

- A volt menyasszonyom, aki egyben az élettársam volt kórházba került. Szeretnék Hanna mellett lenni, mert árván maradt a szülei korán meghaltak testvére nincs. A nagyszülei nevelték fel sajnos a nagyszülei is meghaltak jó pár éve. Egyedül élt a lány. Szükségem lenne két hét szabadságra, hogy mellette tudjak lenni.

- Rendben Márk! megértelek nagyon sokat dolgoztatok a külföldi projektmunkán rád fér a pihenés, és ha magánjellegű problémád is van nem látom akadályát elengedjelek.

-Petra azt mondta átveszi addig a munkám nagy részét, amit nem lehet nélkülözni.

- Ketten megbeszéltétek rendben. Amikor majd munkába állsz Petra megy el egy kicsit pihenni.

- Köszönöm János.

Hannárét reggel jött a betegszállító készülődjön Hölgyem átmegyünk koponya ct-re.

A lány megijedt , de nem szólt semmit nyilván, ha az orvos elrendelte okot talált rá. És valóban mostanában sokat fáj a feje, szédül, gyakran érez ájuláshoz közeli állapotot magán.

Hannát befektették a nagy gép alá kicsit visszataszító volt a lány számára olyan halálfélelem kerítette hatalmába. Néhány percig tartott a vizsgálat.

- Rendben Hölgyem!- készen vagyunk.

Hannát a beteghordó visszavitte az osztályra délután lesz eredmény és az orvos közölni fogja önnel a diagnózist.

- Értem. Hannán átfutott a hideg. Istenem! Milyen diagnózist? Mi lehet velem? És miért érzem magam mindig olyan mérhetetlenül legyengültnek.

Krissz ahogy csak tudott munka után sietett Hannához egy napot sem fog kihagyni ne menjen be a lányhoz és végig mellette lesz bármi legyen is a baja nem fogja egyedül hagyni betegen a lányt.

Hanna mikor meglátta Krisszt a kórterem ajtajában felragyogott a szeme. Milyen hálás volt ebben a pillanatba a fiúnak, hogy a bajban is mellette van. Ez nagyon fontos ne egyedül kelljen a betegséggel megküzdenie.

- Királylány! Hogy vagy? Hiányoztál egész nap mondott valamit az orvos? Tudják már mi bajod lehet?

- Nem Krissz még nem tudják. Voltam ct- vizsgálaton annak várják az eredményét.

- Hoztam neked gyümölcsöt és gyümölcslevet.

- Hanna megevett egy körtét , amit Krissz meghámozott neki. Milyen jól esett a magányos lánynak ez a gondoskodó figyelem.

Beszélgették még kicsit Krissz felvidította Hannát és közösen nevettek ez jó volt mindenképpen.

Fél óra múlva bejött Hanna kezelőorvosa.

- Hanna! megjött az eredmény a koponya ct- felvételéről.

- Nos? Dr Úr? mi lett az eredmény? nagyon rossz? Hanna ebben a pillanatban elfehéredett újra , hiszen nagyon félt a diagnózistól.

- Hanna sajnos két problémával állunk szemben, amit gyógyítani kell.

1. A kisagyban találtunk egy kisebb vérrögöt, ami elzárja a fő eret ezt mindenképpen el kell távolítanunk műtéttel.

2. Az agyvelőben van egy öt cm átmérőjű daganat , ami nyomást fejt ki a koponyában , ezért a gyakori fejfájás, szédülés, remegés, egyensúlyzavar. Fáradékonyság. Először a műtétet végezzük el aztán megpróbáljuk a tumort zsugorítani. Erről a folyamatról majd műtét után beszélünk újra.

Holnap el is távolítjuk a vérrögöt. Ezzel nem várhatunk mert elzárhatja a fő eret.

- Hanna lenne egy kérdésem önhöz a vérrögöt az agyában valószínűleg egy ütés okozhatta visszatud emlékezni mikor ütötte meg a fejét?

Hanna emlékezett, amikor Márk meglökte és a falnak csapódott. Nem mondja el az orvosnak nem akar Márk életének keresztbe tenni. Az már úgy sem segít semmit. Neki pedig az operáción túl kell esnie. És erősnek maradnia minél hamarabb felépüljön.

- Nem Dr-úr nem emlékszem valószínűleg akkor üthettem meg a fejem mikor a padra zuhantam és rám találtak.

- Értem, Hanna!

- Reggel hét órára jön önért a műtős. Szép délutánt Hanna próbáljon meg pihenni és lazítani. Rendben lesz minden.

Hanna remegett a hír hallatán és falfehér volt. Nagy szemei kidülledtek kislányos arcán könnycseppek folytak végig. Krissz…..Krissz…… ez nem lehet agydaganatom van? és az a vérrög!

- Királylány szépen megkérlek nyugodj meg. Biztosíthatom nem hagylak magadra melletted leszek. Holnapra veszek ki egy nap szabadságot műtét után veled kell lennem. És segíteni mindenben amire szükséged lehet.

- Krissz! Nem tudom hogy fogom ezt neked meghálálni.

- Nem is kell tudod önzetlenül teszem. Azért, mert Szeretlek.

- Krissz magához ölelte a sírástól remegő lányt, és megcsókolta.

- Ne sírj kérlek, ketten túlleszünk rajta együtt nagy erőnk lesz. Majd meglátod.

Sokáig beszélgettek aznap este Krissz alig tudta a felzaklatott lányt megvigasztalni.

Petrának hiányzott Márk és bántotta , hogy volt menyasszonya lebetegedett. Szemmel láthatóan Márkot nagyon megviselték a történtek. Gondolta felhívja a fiút főz neki valami finomat és áthívja vacsorázni.

- Halló Márk! Petra vagyok főzök ma este neked vacsorát, ha van kedved gyere át biztosan kimerítettek a történtek gondolom nincs kedved főzni.

- Szia Petra!- de aranyos vagy rendben hat órára átmegyek.

Márk összeszedte magát átment Petrához. A lány szépen megterített nyugodtan elfogyasztották a vacsorát majd Petra finoman rákérdezett Márktól mi van Hannával.

- Hanna hogy van?

Még nem tudnak semmit az orvosok tegnap voltam bent. Ma végeztek vizsgálatot holnap bemegyek és megtudom mi van vele pontosan. A történtek után nem akart velem beszélni, ezért nem tolakodtam be hozzá ma a kórházba.

- Értem, meglehet még mindig érzelmek fűzik hozzád. A nők nehezen viselnek el egy szerelmi csalódást.

- Nem tudom! A lényeg, hogy meggyógyuljon és nekem mellette kell lennem a menyasszonyom volt nem hagyhatom magára.

- Megértem Márk. Legyél mellette Én is azt mondom nem szabad ilyen nehéz helyzetben magára maradjon.

Beszélgettek még elfogyasztottak egy pohár fehér bort. Aztán Márk elköszönt Petrától most nem volt kedve Petránál tölteni az éjszakát nagyon felzaklatták a Hannával történtek. Szerette Petrát, de nem lett volna rá képes, hogy vele töltsön meghitt órákat. Megölelte a lányt magához szorította.

- Drágám! Tudnod kell, hogy nagyon Szeretlek és hiányzol nekem. Soha nem feledem azt a gyönyörű éjszakát amit együtt töltöttünk. Most viszont Hannára kell figyelnem pár hétig. Gyengéden megcsókolta Petrát és hazament. A lány megértette Márk viselkedését és ő sem várt tőle többet ebben a nehéz helyzetben. Szép érzésekkel a szívében gondolt vissza a Madridban töltött egy hónapra és arra a forró éjszakára. Szerelmes lett Márkba.

Hannát korán reggel vitték a műtőbe Krissz már bent volt a kórházba reggel hét órára, ahogy ígérte Hannának. Nagyon félt a lány egész testében remegett.

- Hanna nyugodj meg! Itt leszek és várlak!

Másfél óra múlva Hannát kihozták a műtőből. Az őrzőbe vitték aznap éjszakára megfigyelésre.

- Dr Úr! rendben zajlott le a műtét?

- Igen rendben volt minden. Kicsit sok vért veszített, ezért kap vért. Aztán holnap reggel visszahelyezzük a kórterembe. Fél óra múlva bemehet hozzá.

Krissz fél óra múlva bement a lányhoz. Olyan törékeny volt, ahogy ott feküdt elsápadva csöpögött még neki a palack vér. Mélyen aludt.

- Királylány látod túl vagy rajta. Ezután csak jobb lehet erősödni fogsz napról- napra. Krissz simogatta Hanna kezét. Mikor a kórterem ajtaján belépett Márk.


Napsugar0607•  2020. május 14. 11:43

Széttört jegygyűrű (VI.rész)

Krissz, ahogy csak tudod sietett a kórházba. Úristen mi lehet Hannával? Mi baja lett? Egyre csak ezek a mondatok zakatoltak a fejében. A kórházban idegesen kérdezte a recepcióst
- Most hoztak be mentővel egy lányt Szabó Hannának hívják huszonhat éves nem tudja melyik osztályon van?
-Fél órája hozta be a mentő a sürgősségi osztályon vizsgálják egyenlőre.
- És bemehetek hozzá?
Kérem várakozzon a folyosó végén, míg jön az ügyeletes orvos. Krissznek örökkévalóság volt az az egy óra, amit a kórház várótermének folyosóján töltött el. Nagyon ideges volt aggódott a lányért. Féltette a törékeny teremtést. Mikor koncertre mentek aznap este is olyan sápadtnak tűnt…..Végre jött a folyósón egy fiatal orvos.
- Dr Úr! Szabó Hanna állapota felől szeretnék érdeklődni a mentők hozták be.
- Jó Napot Uram! Stabilizáltuk a beteg állapotát nagyon leesett a vércukorszintje, kevés volt a vérében az oxigén és alacsony vérnyomással hozták be. Vettünk tőle vért a laboreredményekre még várni kell. Felkötöttünk neki egy infúziót.
- Dr Úr! bemehetnék hozzá?
-Uram! csak néhány percre, mert a beteg nagyon gyenge.
Bement a kórterembe Hanna falfehér volt szeme csukva csöpögött neki az infúziót.
- Királylány! miért ijesztettél meg ennyire? mi a baj?
Hanna alig bírta a szemeit nyitva tartani , de egyből megismerte Krisszt.
- Apró mosolyt formált szájával.
- Krissz! nem tudom rosszul lettem az utcán munkából hazafelé jövet és elsötétült előttem minden.
- Királylány annyira „Szeretlek” és nagyon féltelek.
-Uram! most már hagyja el a kórtermet pihennie kell a betegnek, ha megjönnek a laboreredmények többet tudunk mondani.
- Rendben, megvárom az eredményeket.
Újabb egy óra telt el Krissz idegesen mászkált a folyosón le-fel, egy örökkévalóságnak tűnt számára mire az eredményeket kielemezték.
- Szabó Hanna hozzátartozóját kérnénk az orvosi szobába. Krissz rohant az orvosi helyiségbe.
-Uram! foglaljon helyet. Először is megszeretném kérdezni ki Ön a betegnek közeli hozzátartozója?
- Én a szomszédja és barátja vagyok.
- Értem akkor nem közeli hozzátartozó, és megtudná mondani egy közeli hozzátartozója elérhetőségét?
- Sajnos nincs senkije a lány egyedül él szülei, nagyszülei meghaltak. Testvére nincs rokonait évek óta nem látta.
- Akkor, ha jól sejtem jelenesetben Ön a legközelebbi hozzátartozója.
- Így van, Dr Úr.
-Nos, a betegnek igen magas fehérvérsejt szám valamint magas vérsüllyedést mutatott ki a labor.
- Sajnos nem tudjuk hazaengedni át kell helyezzük a neurológiára, ahol alaposan ki fogják vizsgálni a kollégák.
Hannánál semmi nincs hiszen úgy hozták be a mentők elszaladt Krissz a közeli bevásárlóközpontba és megvett mindent, amire a lánynak szüksége lehet a kórházban.
Bement a kórterembe két ágyas szobák voltak egy idősebb hölgy volt a szobatársa, aki szemmel láthatólag kemoterápiás kezelés után lehetett, mert kopasz volt.
- Királylány! Krissz megsimogatta Hanna arcát.
- Helló Krissz! mondta a lány csendesen
- Hoztam neked pár dolgot, amire itt bent a kórházban szükséged lehet.
- Köszönöm Krissz, amint tudom meghálálom.
- Ugyan már Királylány! Számomra csak egy dolog számit , hogy jobban legyél.
Leült az ágya mellé nézte a lány elsápadt arcát, beesett szemét. Sajnálta, simogatta a kezét. Ha tudta volna biztosan éjjel- nappal mellette van és vigyázz rá akkor ez nem következett volna be. Sokat dolgozott a lány az elmúlt időben biztosan az is közrejátszott, hogy kimerült a szervezete.
- Pihenj sokat Királylány! És igyál sok folyadékot, egyél amennyire van étvágyat. Holnap reggel újra bejövök hozzád.
- Rendben van, Krissz.
Megpuszilta a lányt végigsimogatta az arcát. És szomorúan elhagyta a kórtermet.
Márk és Petra hétfő reggel bementek a céghez. Örömmel fogadta őket a cég ügyvezetője János nagyon elégedett volt külföldi munkájukkal. Tanulmányozták az elkészült projektmunkát átbeszélték az új technológiai folyamatot és beépítették holnapi naptól a termelésbe. Valószínű így a teljesítmény kapacitása növekedni fog napról-napra. Aznap sokáig bent voltak a cégnél este hat óra lehetett, mikor Márk figyelmeztette kolléganőjét ideje lenne hazamenni.
Márk hazavitte Petrát útközben beültek az egyik kedvelt cukrászdájukba, ahol egy kis édességgel jutalmazták meg magukat az aznapi túlteljesített órákért. Petra nagyon szerette az édes süteményeket nem is kellett odafigyelnie az étkezésre, hiszen nem rakódott rá egy felesleges kg sem.
Jóízűen ették a sütit, mikor Márkra köszönt egy középkorú férfi.
- Helló Márk!
- Szia Péter!, de rég láttalak. Péter Márk kertszomszédja volt.
- Márk! már ne haragudj, de hogy tudsz ilyen nyugodtan ülni egy cukrászdában, miközben Hannát bent láttam a kórházban igen rossz színt mutatott.
- Micsoda?
- Én erről semmit nem tudtam tegnap értem haza Madridból.
- Igen bent van a kórházban ott láttam.
- Ne haragudj Petra! be kell mennem a kórházba megnézem Hannát.
- Rendben Márk, semmi baj. Természetesen megértem.
Elköszöntek Márk sietett a kórházba Petra hazament. Márk Petrának semmit nem mesélt Hannáról csupán annyit tudott Petra a lányról, hogy volt Márknak korábban egy menyasszonya, akivel együtt élt. Márk nem mondta el neki, hogy miért szakítottak, vagy mi volt az oka a különválásuknak, Petra rosszkedvűen tért be a lakásába aznap este már nem volt kedve semmihez. Csak gondolkodott. Mi lehetett az oka, amiért Márk szakított Hannával? És mi lehet a lánnyal?
Márk beért a kórházba.
- Szabó Hannát keresem mondta a recepciósnak.
- A neurológián van.
Felrohant a fiú az osztályra.
- Szabó Hannához jöttem mondta a nővérnek.
- Hármas szobában van, de csak rövid ideig tartózkodhat a beteg mellett.
Bement a szobába megcsapta a fertőtlenítő szaga, amit Márk sohasem bírt, és émelyegni kezdett a gyomra. Mikor meglátta Hannát megijedt a lány sápadt volt, és nagyon gyengének találta. Aludt.
- Hanna! Hanna! Én vagyok az Márk.
- Hanna erőtlenül kinyitotta a szemét. Megismerte a fiút feljöttek benne a régi emlékek és az a végzetes este. Miért jött ide a fiú nem értette hiszen csak felzaklatja, és nem érzi magát erősnek.
- Márk! Honnan tudtad meg kórházban vagyok?
- Az most mindegy!
- Menj innen a történtek után látni sem akarlak! Hiba volt idejönnöd nem feledem el, amit velem tettél. Ne zaklass tovább soha többet ne gyere be hozzám!
- Márk nem akarta a lányt idegesíteni látta, hogy nagyon haragszik rá.
Csendesen elhagyta a kórtermet. Csak nem teheti meg a volt menyasszonyával egyedül hagyja a bajban beszélnie kell egy orvossal.
- Kérem Nővér! beszélni szeretnék Szabó Hanna kezelőorvosával.
- Rendben szólok neki, hogy keresi.
Márk várakozott bár a gyomra egyre jobban liftezett mi lehet Hanna baja? Elég gyorsan behívta a kezelőorvos a szobájába.
- Ön ki a betegnek?
-Én voltam a vőlegénye együtt éltünk egy éve, hogy különváltunk.
- Mert mikor behozták Hannát a szomszédja jött utána, és azt mondta nincs a lánynak közeli hozzátartozója.
- Így van Dr Úr! Én vagyok neki az egyedüli, akivel élt nincs családja. Nem értette Márk, hogy került ilyen közeli barátságba Hanna a szomszédjával, de most jobban érdekelte az mi lehet a lány betegsége.
- Dr. Úr mi történt Hannával? mi baja van?
- Nos, az eddigi vizsgálatok magas fehérvérsejt számot mutattak ki és magas crp-ét ,ami gyulladásra utal. Holnap elvisszük ct-re utána többet fogok tudni mondani magának. ,
- Rendben Dr-úr holnap reggel bejövök, hogy megtudjam a pontos eredményeket.
- Rendben Uram, de csak akkor találkozzon a beteggel, ha azzal nem zaklatja fel, mert a nyugalom nagyon fontos számára.
Márk hazavezetett most nem tudott otthon maradni letette a kocsit. Elment az általa ismert csehóba innia kellett valami töményt, mert nem bírja, hogy Hannát ilyen betegnek lássa. Lelkiismeret furdalása volt, amiért magára hagyta a lányt.
- A fene vigye el, ha tudtam volna!
Megitta az első pohárral nem bánta, hogy az erős ital marja a torkát majd a gyomrát nem érdekelte magát hibáztatta, amiért Hanna beteg lett.
Emlékszik még arra a végzetes éjszakára akkor is ebben a csehóban iszogattak a kollégájával, de soha nem akarta a lányt bántani az az ütés csak a véletlen műve. Egy rosszul időzített mozdulat volt az egész. Bár Hanna teljesen másképpen gondolta ezt is tudta Márk.
Aznap este három pohár erős italt ivott. Fájt neki Hannát betegnek látnia. Bántotta tönkrement kapcsolatuk. Nem hagyhatja most magára Hannát, ha nem is fog vele találkozni muszáj az orvosaival tartania a kapcsolatot. Hiszen ennek a lánynak senkije nincs.

Az oldalon sütiket (cookie-kat) használunk egyes funkciók (úgy mint belépés vagy beállítások elmentése) biztosításához, valamint biztonsági okokból. Harmadik féltől származó sütiket használunk a megjelenő reklámok személyre szabása és statisztikai adatok gyűjtése érdekében. A sütikről részletes tájékoztató olvasható adatvédelmi tájékoztatónkban. A süti beállításokat lehetőség van személyre szabni ezen az oldalon vagy az "Elfogadom" gombra kattintva hozzájárulhatsz az összes süti használatához.Elfogadom