Elmerengtem...

Kobudera•  2015. április 29. 20:13

 Sajnálom, hogy ennyire földhöz ragadtan kell tengetnem hétköznapjaim, de legalább elmondhatom, hogy köztünk élnek a zűrlények. Biztosra veszem, hogy beavatkoznak az agyhullámainkba, és generálják a nézetelértéseket. Ezt azért is gondolom, mert a józan paraszti ész nem lát más magyarázatot az emberi butaság erjedésére.  Sajnos ez a zűr-zavar, állítólag jobb kint, mint bent. Inkább legyen antigravitáció, minthogy mélyre süllyedjünk. Bár a súlytalanság állapota tényleg kezd fenn állni, hiszen egyre kevesebben érzik, minek mennyi súlya van. Gondolok itt részben az arányos, sportos testalkatú társkeresőkre, akiknek az agya érdekesen kalibrál, mert torz az a tükör.

 Sarkalatos pont, hogy a Föld gömbölyű, mégis fontosnak tartjuk a sarkítást. Ezen a remek alakú otthonunkon egyesek négyszögletesek, mások meg igyekeznek külalakjukban alkalmazkodni az otthont adó testhez, és igazi bolygó hollandiként csak létezni, agyatlan zombiként. Ahhoz sem kell médiumnak lenni, hogy belássuk, hogy a média és a mani-pulál. Mi meg csak kapjuk a vérszemet.  Ebből alakulnak ki a különféle mani-fesztációk, és a frusztrációk. Miközben társunkat keressük, egyre inkább én-orientált körpályán mozogva, beláthatjuk, hogy nem csak földrészek viszonylatában folyik a világok (h)arca.  A hiba a készülékünkben van, ettől néha kikészülünk, na meg így nehezebben leszünk szülök, aztán majd nyugdíjas nyög- díjas klubbot nyithatnak a magányosan megőszülök.

 A pénz nem boldogít, de vehetsz helyette barátnőt, vagy férjet. Üres fejnek elég a pót-lék. Üregeseknek kell az a töltelék. Szerintem a nőknek sem mindegy, milyen fecske fecskendezik beléjük, bár addig a pillanatig jólesik a szárnyalás, de akkor is nehéz olyanra lelniük, akit nem néznek madárnak. Sajnos egy fecske nem csinál nyarat, de gondatlanság esetén gyereket, a gyerekes gondolkodású lánykáknak. Az igazi galambok viszont nem állnak gerlepárnak, olyan férfiú mellé, aki gellert kapott.

 Isten ment, hogy pokolként tekintsek eme sárgolyóra, de ördögi hajlamaink nem mindig szexisek.  Talán itt van a kutya elásva, és emiatt büdös a helyzet. Lassan már mindenki megbomlott, s eme álságos helyzetben akarunk párra lelni, páratlan lehetőségnek fogva fel ezt. Pedig tulajdonképpen mindkét fél egész, így nem lehetünk félcipők, jobbos vagy balos kesztyűk. Persze a nők imádják, ha felhúzzák őket, de ehhez nem árt egy alapos bemelegítés. Remélem, értitek manapság miért menő buzinak lenni. Én nem is ezeken húzom fel magam, mivel maradi vagyok, és jó számomra a hetero párkapcsolat.

 Maradiságom okán maradok egyedülálló mindaddig, míg okos nő nem ingat meg hitemben. Nem mindegy, hogy ki veri ki… a biztosítékot. Tehát csak okosan borítékolnék egy kapcsolatot biztosabbnak.  Ügyelnem kell a bennem lévő rendre, és ha biztosan uralom a helyzetet, akkor lehetek egy hölgy számára is biztos úr.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

TothGigi2015. május 13. 12:29

:)))))

skary2015. április 30. 05:38

biztosúr!? inkább rúgjunk be piszkosul :)