Igy lehetsz igazán boldog az életben...

MKKlara•  2017. március 28. 21:16

Igy lehetsz igazán boldog az életben...

“A tanulópénz szükséges ahhoz, hogy az ember kinyissa a szemét. Az is tanulóidő, amikor elkezdesz látni, felismered, hogy mit teszel önmagaddal, mégsem változtatsz semmin sem. Ilyenkor már nem mondhatod el azt, hogy az eltolt életedért a másik a felelős, hiszen te hagyod, hogy kapcát csináljanak belőled. Ha eddig fájt az életed, ezek után fájdalom lesz a köbön. Tehát a súlyosabb fájdalom súlyosabb betegségeket generálhat, a súlyosabb betegségek meg gyors megdöglést, a tudatos döglődés után. Vagyis az az ember, aki tudja, ám a felismerteken mégsem változtat, sokkal előbb fog meghalni, mint kéne. Ez törvényszerűség.

Minél több kompenzációs eszköz (zabálás, nyugtatók, sok munka, vásárlás, drogok, alkohol, szerencsejáték, internet, pénz) van a birtokodban, annál hosszabb időt fogsz eltölteni a mocsárban – mert így több feszültséglevezető eszközzel tudsz port hinteni a saját szemedbe.

Élj úgy, ahogy szeretnél, ahogy jól érzed magad, és ahogy a saját értékrended diktálja! Hagyd, hogy átjárjon téged a jó kis belső érzés! És legyen persze emellett egészség, szeretet! A többi meg majd úgyis kialakul.”

​/ ​Dr.Csernus Imre​ /​

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

MKKlara2017. március 30. 23:53

@Ametisz: Csodás a védjegy és igazán ideillős...sőt konkurál a motoszkával! :)) Kavircolós motoszka imádat van! :)
Köszönet viszontöleléssel! :)

Ametisz2017. március 30. 23:22

IGEN...a jó kis belső érzés szívhang kavirccal ( szándékosan írtam védjegyem :)) az a mozgatórugó, mely motoszka szinten teszi a dolgát. Kell! Klassz, hogy hoztad..5-ös pacsi!:) ...és ölelésem...

MKKlara2017. március 30. 12:36

@Rozella: mindig örülök hozzászólásodnak, véleményednek - köszönöm! :)

Rozella2017. március 29. 17:03

Mindenben lehet igazság..,valahol a felszín alatt, de ahhoz mindenkinek le kell merülni önmagába, hogy megtalálja... szóval az a "jó kis belső érzés" fontos, de nem jön megrendelésre...sokat kell tenni érte!

MKKlara2017. március 29. 12:19

@skary: mindannyianmások vagyunk :)

MKKlara2017. március 29. 12:18

@Steel: Köszönöm az olvasást és kedves szavaidat! :)

skary2017. március 29. 04:30

de én vok a mocsári teknős :)

Steel2017. március 28. 22:33

Mond valamit... Nagyon is. Élni szabadon és tiszta szívvel...